<strong>MAMMA IGJEN:</strong> Skuespilleren Billie Piper kunne fredag juble over å ha blitt mamma for andre gang. Foto: Stella Pictures
MAMMA IGJEN: Skuespilleren Billie Piper kunne fredag juble over å ha blitt mamma for andre gang. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ble mamma for andre gang

- Vi kunne ikke vært mer lykkelige, sier TV-stjernen Billie Piper.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske artisten og skuespilleren Billie Piper (29) - best kjent fra TV-serien «Secret Diary of A Call Girl» - kunne fredag glede seg over å bli mamma for andre gang, da hun fødte en sønn.

Den stolte faren, Billies ektemann Laurence Fox (34), avslørte den glade nyheten på sin Twitter-side.

«Det fødes en hvert minutt. Vi hadde vårt minutt i dag. En vakker gutt. Vi kunne ikke vært mer lykkelige. Alt står bra til,» skrev han ifølge Daily Mail.

Fra før har paret sønnen Winston (4).

Billie Piper har aldri lagt skjul på at hun elsker å være mamma.

- Det er vanskelig å beskrive hvor fantastisk det er å være en mor. Jeg elsker det. Livet er så mye bedre etter at jeg fikk Winston og jeg føler meg som en varmere person, har hun tidligere sagt ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bruker en annens føtter på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer