Ble mamma for andre gang

Maria Sandvik trakk seg fra «Skal vi danse» for å bli mamma.

JUBLER: Maria Sandvik og samboeren Lars Erik Steffensen jubler over å ha fått en datter. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
JUBLER: Maria Sandvik og samboeren Lars Erik Steffensen jubler over å ha fått en datter. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Maria Sandvik (31) har vært danselærer for Plumbo-stjernen Lars Erik Blokkhus (35) og Tor Endresen (54), og gikk til topps med Tshawe Baqwa (33) i 2007.

I år droppet hun det populære programmet – til fordel for en liten prinsesse. Mandag fødte hun nemlig sitt andre barn. Nå jubler hun sammen med samboeren Lars Erik Steffensen (37).

- Da har jeg blitt tobarnsmor! Lille Lone kom til verden i går klokken 17.30. Hun er kjempesøt synes vi, og var 50 lang og 3656 tung. Alt står fint til, skriver hun på Facebook.

Til Seoghør.no utdyper hun:

- Fødselen gikk veldig bra, og det er jeg veldig glad for. Jeg hadde en skikkelig røff førstegangsfødsel, så jeg var litt redd. Men det var noe helt annet nå, jeg fødte uten smertestillende og fikk ikke så mye som en paracet, sier maria – men understreker at det likevel gjorde fryktelig vondt.

Selv om hun ikke er med på årets «Skal vi danse», følger hun med på den spennende konkurransen.

- Jeg sitter limt foran TV-en – jeg elsker «Skal vi danse»! Det er verdens beste jobb. Det er selvsagt litt kjipt å ikke være med i år – jeg ser jo hvor gøy de andre har det. Men å føde et barn er det største i verden, og det setter ting i perspektiv, sier hun til Seoghør.no.

Maria har fra før datteren Nilia (2), som nå blir storesøster.

Sandvik har tidligere sagt til Se og Hør at hun ikke var i tvil om at hun måtte stå over årets runde av «Skal vi danse».

- Jeg har termin 15.september - omtrent på premieren til høstens «Skal vi danse», så det må bli en pause fra parketten. Jeg er på ingen måte dansbar, fortalte hun da.

Men hun utelukker ikke at hun kommer tilbake om det blir en neste sesong – som tobarnsmor.

- Det hadde vært kjempegøy , men jeg må se an litt. Jeg har aldri vært tobarnsmor før, og aner ikke hvordan det blir. Det er viktig at jeg er frisk og rask, og at familiekabalen går opp.

LES OGSÅ: - Trist at vi gikk ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer