Malin Andersson fra «Love Island»:

Ble mamma etter sorgen

Realityprofilen er blitt mamma, tre år etter at hun mistet sin første datter.

AVSLØRER: Realityprofilen Malin Andersson har blitt mamma. Foto: Instagram / Malin Andersson
AVSLØRER: Realityprofilen Malin Andersson har blitt mamma. Foto: Instagram / Malin Andersson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profilen Malin Andersson (29) ble kjent da hun deltok i den britiske versjonen av «Love Island» i 2016. Håpet om å finne kjærligheten var stor, men det endte med at hun forlot konkurransen uten en partner.

Nå lever hun imidlertid et mer tilbaketrukket liv. I august i fjor kunne hun avsløre at hun og partneren Jared ventet sitt første barn sammen, to måneder etter at de offisielt ble et par.

Og nå kan de dele nyheten om at datteren har meldt sin ankomst.

HØY PULS: Deltakerne skal øke pulsen til hverandre i «Love Island UK», og det går ikke helt som det skal for Liberty. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Ble mamma

29-åringen kunngjorde nyheten gjennom en representant til MailOnline, som kunne avsløre at paret var i ekstase etter fødselen. Det skriver blant andre Independent.

- Vi er veldig glade for å dele at Malin fødte en frisk jente sist fredag 28. januar på termin, sa talspersonen, og la til:

- Hun og partneren bruker denne tiden som en familie for å nyte babyboblen, men hun gleder seg til å dele mer med alle snart.

Babynyhet

Det var til sine 743 000 følgere på Instagram at «Love Island»-profilen først delte nyheten om at hun og kjæresten ventet barn.

Den gang la hun ut et bilde i svart og hvitt av paret som omfavnet babymagen. Til bildet skrev hun følgende:

«Mitt neste kapittel. Min nye begynnelse. Min lykkelige slutt. Hele universet mitt. Bare mitt».

Mistet datteren

Da paret skulle avsløre kjønnet på den kommende babyen, fortalte hun til OK! at babyen hadde samme termin som sin førstefødte datter. Hun innrømmet at det gjorde at graviditeten føltes enda mer spesiell.

Andersson er tilsynelatende lettet over at fødselen gikk fint og at datteren er i god behold. Spesielt ettersom hun for tre år siden opplevde alle foreldres mareritt.

Hun og den daværende kjæresten kunne nemlig glede seg over at de skulle bli foreldre for første gang. Datteren meldte derimot sin ankomst sju uker for tidlig. Bare fire uker gammel gikk den lille jenta bort.

Da Andersson ble gravid igjen tre år senere, og fant ut at hun ventet en liten jente på samme termin som sin første datter, var det ingen tvil om at det ble et spesielt øyeblikk.

«Det fikk meg til å føle meg veldig emosjonell. Det bekreftet at det var ekte, på en merkelig måte. Det var som et lite mirakel og en velsignelse».

Hun viste stolt fram babymagen sin i et innlegg på Instagram, og skrev at hun endelig hadde klart seg fram til termin og var i uke 37.

LES OGSÅ: Mistet datteren (2): - Vi er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer