MYE DRITT: - Livet er bra, selv om jeg har mange drittbleier å stri med, sier Bent Sondre Nielsen. Foto: TVNorge
MYE DRITT: - Livet er bra, selv om jeg har mange drittbleier å stri med, sier Bent Sondre Nielsen. Foto: TVNorgeVis mer

Ble mamma etter sjokkavsløringer på TV

Carina var gravid da kjæresten røpet de pikante delene av livet sitt på TV.

SEHER.NO: 100.000 kroner var hva Bent Sondre Nielsen (25) fikk med seg i tirsdagens "Sannhetens øyeblikk" på TVNorge. Etter å ha passert det magiske beløpet bestemte nemlig Sandefjord-gutten seg for ikke å avsløre flere detaljer rundt privatlivet sitt i denne omgang.

I salen foran ham satt hans mor og far, søsteren, en kamerat, samt samboeren hans, Carina. Til Seher.no avslører Sondre, som han liker å kalle seg, at kjæresten var gravid da TV-opptakene gikk av stabelen. Nå er han nemlig lykkelig far til en liten gutt.

- For seks uker siden kom lille junior til verden, ja. Livet er bra, selv om jeg har mange drittbleier å stri med, smiler han.

Tidligere har Seher.no skrevet at "Sannhetens øyeblikk"-deltageren svarte nei på spørsmålet "Er Carina den beste sexpartneren du har hatt?". Men det var flere spørsmål og svar som nok vekket konsentrasjonen til mang en TV-seer i de tusen hjem.

At 25-åringen innrømmet at han har løyet til politiet og gitt en venn alibi for noe han visste kameraten hadde gjort, er én ting. At han har stjålet vesken til en gammel dame, en annen.

I tillegg innrømmet han at han har vært med i et gjengslagsmål, flere mot én, at han har hatt forhold til to forskjellige jenter uten at de visste om hverandre, samt at han har vært utro flere ganger.

- Det verste spørsmålet var det som dreide seg om Carina var den beste sexpartneren jeg har hatt. Selv visste jeg at det mest sannsynlig kom. Men jeg sa ingenting til Carina, da vet jeg nemlig at hun ikke ville ha vært med i studio, forteller han.

Men nå er det altså helt andre ting som hjelper. Han har blitt pappa for første gang, til et barn som har fått navnet Bent Julian.

- Bent er et familienavn som har gått i generasjoner, og som jeg bare måtte dra med meg videre, sier den stolte pappaen.

I tirsdagens program var det Sondres mamma som virket å ta seg mest nær av de oppsiktsvekkende svarene  som kom nærmest på løpende bånd. Men ifølge ham selv, var hun ikke så overrasket som det kanskje så ut på TV.

- Nå har det seg sånn at familien min vet mye om meg. Hun virket kanskje mer overrasket enn hun var, men det har vel noe med studioet og alle TV-kameraene å gjøre, forklarer Sondre, som ikke angrer på at han sa nei til å gå videre i programmet.

- Jeg er veldig glad for at jeg ga meg. Etter opptaket var det også en i produksjonen eller noe som sa til meg at det var lurt av meg å stoppe. Hvem vet, det kan jo hende jeg hadde blitt tatt i en løgn hvis jeg ikke hadde gitt meg, sier han til Seher.no.

"Sannhetens øyeblikk" ser du på TVNorge tirsdager klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her avslører hun utroskapet på TV!