Lala Kent fra «Vanderpump Rules»:

Ble mamma - røper uvanlig babynavn

«Vanderpump Rules»-stjernen har fått en datter.

BLE MAMMA: «Vanderpump Rules»-stjernen Lala Kent avslører at hun er blitt mamma for første gang med et bilde fra sykehuset. Foto: Skjermdump fra Instagram
BLE MAMMA: «Vanderpump Rules»-stjernen Lala Kent avslører at hun er blitt mamma for første gang med et bilde fra sykehuset. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og realityprofil Lala Kent (30) har født en datter. Det kan hun selv avsløre på Instagram.

Dette er Kents første barn, som hun deler med forloveden Randall Emmet. Samtidig som realitystjernen annonserte fødselen kunne hun også avsløre hvilket navn de nybakte foreldrene har valgt for datteren.

«Ocean Kent Emmet», skriver hun nemlig til et bilde av seg selv og den nyfødte.

Datteren har med andre ord fått det ganske spesielle navnet Ocean, som på norsk betyr «hav». Hun har også fått tildelt både moren og farens etternavn.

Delte oppdatering

At 30-åringen nå har blitt mamma kommer ikke som et sjokk på fansen, som jevnlig har fått oppdateringer utover svangerskapet. Sist søndag delte Emmet et bilde av forloveden fra sykesengen.

«Så starter det...», skrev han kort - og dermed fikk fansen vite at fødselen var igang.

Det førte til at flere la igjen støttende meldinger i kommentarfeltet, hvorpå flere ønsket Kent lykke til, og krysset fingrene for en trygg fødsel. Svangerskapet skal nemlig ha føltes utrygt til tider.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Trodde hun hadde spontanabortert

Allerede i uke seks av svangerskapet skal det ha oppstått en uønsket hendelse. På Instagram åpnet 30-åringen seg i februar opp om problemene som hadde oppstått, ifølge Daily Mail.

Det skal ha dreid seg om en plutselig blødning, noe som skal ha vært svært skremmende for den da kommende moren, som trodde det dreide seg om en spontanabort.

- Jeg dro til legevakten allerede fullt klar over hva de skulle fortelle meg. De tok meg inn på et rom for å gjøre en ultralyd og jeg bare lå der stille. For første gang fikk jeg høre en bitte liten del av babyens hjerteslag, uttalte hun.

Hun skal deretter ha fått beskjed om at babyen fremdeles var i live. Blødningene skal likevel ha oppstått tidvis utover de neste ukene av svangerskapet, noe som gjorde at «Vanderpump Rules»-stjernen ble bedt om å holde sengen.

FORELDRE: Lala Kent har fått en datter sammen med forloveden Randall Emmett. Foto: Pa Photos/ NTB
FORELDRE: Lala Kent har fått en datter sammen med forloveden Randall Emmett. Foto: Pa Photos/ NTB Vis mer

Halvveis ut i svangerskapet skal legene igjen ha blitt bekymret, denne gang for babyens størrelse og vekst generelt.

- På den neste timen jeg fikk hadde babyen vokst, ikke mye, men noe. Etter noen uker konkluderte legene med at det var problemer med morkaken, ikke barnet selv. Selv om vi helst ikke ønsker at det skal være noen problemer, var dette en lettelse, skal Kent ha uttalt til sine 1,5 millioner følgere på Instagram, ifølge Daily Mail.

- Beste gaven

Det er liten tvil om at dette barnet har vært etterlengtet for 30-åringen. Forloveden har to barn fra et tidligere forhold, så hun har allerede erfaring med å være bonusmamma.

Da hun avslørte graviditeten i fjor høst, kunne hun likevel dele at det å få sitt eget barn føles ut som «en gave».

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- I dag fyller jeg 30 år og jeg klarer ikke å tenke meg en annen måte å feire på enn med dere gjennom deres øretelefoner og høyttalere. Jeg har i hvert fall fått den beste gaven, og kroppen min har hjulpet til ... Jeg er gravid, sa Kent i sin egen podkast «Give Them Lala … With Randall», ifølge Us Weekly.

Kent har vært å se i «Vanderpump Rules» i fem sesonger totalt, men har vært blant hovedfigurene i tre av dem.

LES OGSÅ: Latterliggjøres etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer