Lala Kent fra «Vanderpump Rules»:

Ble mamma - røper uvanlig babynavn

«Vanderpump Rules»-stjernen har fått en datter.

BLE MAMMA: «Vanderpump Rules»-stjernen Lala Kent avslører at hun er blitt mamma for første gang med et bilde fra sykehuset. Foto: Skjermdump fra Instagram
BLE MAMMA: «Vanderpump Rules»-stjernen Lala Kent avslører at hun er blitt mamma for første gang med et bilde fra sykehuset. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og realityprofil Lala Kent (30) har født en datter. Det kan hun selv avsløre på Instagram.

Dette er Kents første barn, som hun deler med forloveden Randall Emmet. Samtidig som realitystjernen annonserte fødselen kunne hun også avsløre hvilket navn de nybakte foreldrene har valgt for datteren.

«Ocean Kent Emmet», skriver hun nemlig til et bilde av seg selv og den nyfødte.

Datteren har med andre ord fått det ganske spesielle navnet Ocean, som på norsk betyr «hav». Hun har også fått tildelt både moren og farens etternavn.

Delte oppdatering

At 30-åringen nå har blitt mamma kommer ikke som et sjokk på fansen, som jevnlig har fått oppdateringer utover svangerskapet. Sist søndag delte Emmet et bilde av forloveden fra sykesengen.

«Så starter det...», skrev han kort - og dermed fikk fansen vite at fødselen var igang.

Det førte til at flere la igjen støttende meldinger i kommentarfeltet, hvorpå flere ønsket Kent lykke til, og krysset fingrene for en trygg fødsel. Svangerskapet skal nemlig ha føltes utrygt til tider.

Trodde hun hadde spontanabortert

Allerede i uke seks av svangerskapet skal det ha oppstått en uønsket hendelse. På Instagram åpnet 30-åringen seg i februar opp om problemene som hadde oppstått, ifølge Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.