Marte Bratberg

Ble mamma: - Hadde ikke pakket fødebagen

Programlederen avslører at hun har fått sitt første barn.

BLE MAMMA: Programleder Marte Bratberg har fått sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE MAMMA: Programleder Marte Bratberg har fått sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai kom den svært hyggelige nyheten om at programleder Marte Bratberg (31) skulle bli mamma for første gang. Det meldte hun selv på Instagram.

- Jeg har gått rundt i veldig store klær i noen måneder og er litt lei av det. Så jeg tenkte kanskje at man bare skulle si det som det var. At her er det et lite barn, sa hun fra «God kveld Norge»-studioet.

SPØK: Da Marte Bratberg og kollegaene hennes på NRJ skulle lage hver sin sang, hadde hun aldri forventet hvor mange som ville høre hennes. Video: Sondre Rahm. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Ingebjørg Iversen. Musikk: Marte Bratberg & Donkeyboy - Hooke Litt Vis mer

Nå er ventetiden endelig over, og 31-åringen har blitt mamma for første gang.

Fødte før termin

Det røper 31-åringen i podkasten «Janka og Martes podcast». Ukens episode har fått navnet «Marte har blitt mamma».

- Apropos gjester i studioet, vi har faktisk en gjest i dag. Jeg vet ikke hans fulle navn ennå, men dagens gjest er faktisk min sønn, sier hun.

- Jeg har født. Jeg har blitt mamma, ler hun videre.

Hun beskriver videre mammarollen som verdens mest naturlige ting. Det kommer også fram at den lille gutten er født litt for tidlig, og at fødselen slik sett kom litt brått på:

- Jeg hadde ikke pakket fødebagen, hadde ikke barnevogn, ikke barnesete, bodde hos min storebror! Alt jeg ikke ønsket skjedde, forteller Bratberg i podkasten, der hun også legger til at vannet gikk ute på gata.

Fødselen tok 14 timer, ifølge den nybakte moren.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Denne uka gjestet hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», der forklarer hun hvorfor. Vis mer

I full sving

Det er ingen tvil om at det mye som skjer for 31-åringen om dagen. Ikke bare har hun nå blitt mamma, men programlederen og hennes kjære «leirdua» har også de siste månedene vært i full sving med oppussing.

Nyheten om familieforøkelsen kommer nemlig bare kort tid etter at det ble kjent at «God kveld Norge»-programlederen og kjæresten hadde kjøpt seg et oppussingsobjekt sammen.

- Vi har aldri pusset opp noen ting - noen gang - noen av oss. Så foreløpig er det litt stressende, og all ledig tid går til å tenke på bord, stoler, farger, og fliser. Men vi har ikke kranglet ennå. Og jeg tror det blir veldig bra å flytte inn i sommer, sa hun til Se og Hør i mai.

IMPONERTE: Det ble dramatisk for Marte Bratberg i en episode av «Kompani Lauritzen» . Video: TV2 / Rød løper Vis mer

Holder kjæresten «hemmelig»

De siste årene har den sprudlende programlederen vært på «alles» lepper. Helt siden hun spiste en rå fisk på «Kompani Lauritzen» og svinget seg over dansegulvet på «Skal vi danse» har hun nemlig blitt en stor favoritt hos mange.

Detaljer om privatlivet har hun holdt tettere til brystet, og det er ikke offentlig kjent hvem hennes kjære «leirdua» er.

31-åringen hevder imidlertid at hun ikke er spesielt hemmelighetsfull rundt det snart treårige forholdet. Det uttalte hun da hun gjestet Iselin Guttormsens podkast «G-punktet» i fjor.

- Jeg synes det er litt forvirrende når folk sier at «han er hemmelig». At jeg har kjæreste har jeg aldri prøvd å skjule. Jeg har snakket om hele vår reise i podkast, og på NRJ. Men han er ikke en offentlig person, meddelte hun, og fortsatte:

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

- Han har sagt at jeg kan legge ut bilder av ham, men jeg spør alltid om det er greit. Grunnen til at jeg ikke har sagt navnet hans er mer for hans del, i jobbsammenheng. Hvis de googler han i forhold til jobb, så slipper de å få opp bilde av meg. Jeg holder han ikke hemmelig. Du finner bilder av ham på Instagram.

LES OGSÅ: - Stressa over at jeg ikke har et hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer