«Forræder»:

Ble lurt trill rundt: - Surt

Fikk seg en overraskelse da han sto igjen som eneste lojal.

BLE LURT: Magnus Midtbø ble lurt av forræderne i kveldens finale. Foto: Fotograf: Ole-Martin Sandness/TV 2
BLE LURT: Magnus Midtbø ble lurt av forræderne i kveldens finale. Foto: Fotograf: Ole-Martin Sandness/TV 2 Vis mer
Publisert

OBS! Saken inneholder spoiler.

Etter to måneder med «Forræder» på TV-skjermene, ble det i kveldens episode avgjort hvem som har klart å spille det psykiske spillet best.

Etter et møte i rådsalen var det Christopher Robin Omdahl (31) som måtte takke for seg etter at de resterende deltakerne Cathrine Fossum (44), Karina Hollekim (46) og Magnus Midtbø (34) hadde gitt sine stemmer.

I en overraskende tvist fikk ikke Omdahl, slik som andre utstemte deltakere har fått, en sjanse til å forklare sin rolle i spillet. Tvisten skapte ekstra usikkerhet for Midtbø, som eneste lojale i gruppa, om hvem han faktisk kunne stole på.

Ble ikke vist på TV

Da de skulle stemme over hvorvidt spillet skulle avsluttes eller ikke, forteller 34-åringen til Se og Hør at han fortsatt stolte på Fossum, til tross for at de stemte ulikt.

Lojale Midtbø stemte nemlig for en ny runde i rådsalen, mens forræderne Hollekim og Fossum stemte begge for å avslutte spillet.

Det som ikke ble vist på TV, var at «God morgen Norge»-programlederen måtte spørre to ganger om hva det faktisk ville si å avslutte spillet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer