LOVET GOD PLASSERING: TV4 ville ha Anna Anka med i "Skal vi danse", og gikk så langt som å love henne en flott plassering. Foto: STELLA PICTURES
LOVET GOD PLASSERING: TV4 ville ha Anna Anka med i "Skal vi danse", og gikk så langt som å love henne en flott plassering. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Ble lovet topplassering i "Skal vi danse"

Anna Anka skal ha blitt lovet topplassering og kjempelønn i "Skal vi danse".

SEHER.NO: Da svenske tv-kanaler og produksjonsselskaper reiste til New York i oktober for å forsøke å knytte stjernen fra "Svenske Hollywoodfruer", Anna Anka (38), til sine satsninger trakk TV3 det lengste strået.

Men TV 4 skal ha gjort det de kunne for å knytte den mye omtalte personen til sin kanal. Det sier Paul Anka (68) i et nytt intervju, ifølge Aftonbladet.

Programmet TV 4 ønsket Anka med i, var "Let's dance", eller "Skal vi danse", som det kalles på norsk.

- Anna fikk et løfte om være med frem til slutten, sier Paul Anka til Aftonbladet.

Ifølge Paul skulle i tillegg hans fremtidige ekskone motta omkring 13.000 dollar, eller 80.000 kroner, for hver episode hun var med i. Og det ville bli mange. TV 4 ønsket nemlig at Paul Anka skulle være med i en av de siste episodene for å synge.

- Med tanke på planlegging var jeg nødt til å vite hvilke datoer det var snakk om. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle være med i slutten, i episode ni eller ti, sier han til Aftonbladet.

Andre kilder hevder overfor den svenske avisen at kanalen gikk enda lenger, og lovet Anna en plass i finalen. Det tror ikke Paul stemmer helt.


- Det fantes et skriftlig forslag. Men jeg er nesten sikker på at klausulen om løftet at hun skulle få være med til slutten ikke fantes. Da hadde de tabbet seg ut. Men hun ble lovet å få var igjen til de siste episodene.

Anna Anka vil overfor Aftonbladet ikke kommentere saken.

- Det har ikke rot i virkeligheten, sier produsenten Magnus Karlsson Lamm i TV4 når han får høre om anklagene.

Saken utløser nå en debatt i Sverige om hvorfor ikke seerstemmene blir offentliggjort.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ingen falsk person