«Farmen kjendis»:

- Ble litt brisen

Tre nye deltakere måtte forlate «Farmen kjendis».

SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Den tredje og siste finalisten er klar for finale av «Farmen Kjendis» 2022. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

I seersuksessen «Farmen kjendis» var det onsdag kveld endelig duket for den tredelte gårdskonkurransen, som vi har sett så mange ganger før.

Tradisjonen tro ble det kjempet om en plass i semifinalen.

I første konkurranse skulle deltakerne vise frem sine ferdigheter innenfor håndverk og roing. Oppgaven var å lage en åre, som de i tillegg måtte ro en runde i vannet med.

Få var overrasket da Isak Dreyer (27) vant konkurransen, og dermed sikret seg den første semifinalebilletten.

En thriller

I neste konkurranse var det syferdighetene som skulle testes. Der manglet det imidlertid en deltaker.

- Jeg har bestemt meg for å stå over denne konkurransen, fordi jeg vet jeg ikke har noen sjans. Jeg har en sykdom som gjør at hendene mine skjelver og rister hele tiden, som gjør at alt sånn finarbeid er ekstremt vanskelig og ikke minst vondt - så da står jeg heller over enn å sette meg selv i en ganske kjip situasjon, forteller Sophie Elise Isachsen (27) i episoden.

Konkurransen skulle vise seg å bli en thriller fra ende til annen, men til slutt var det Marna Haugen (40) som imponerte dommeren mest og fikk den andre semifinalebilletten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.