Niklas Baarli:

- Ble liggende med angst og krampegråt

Har vært gjennom en tung tid det siste året.

GOD HJELP: Niklas Silseth Baarli fant trøst i ektemannen Benjamin Baarli Silseth da det sto på som verst. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GOD HJELP: Niklas Silseth Baarli fant trøst i ektemannen Benjamin Baarli Silseth da det sto på som verst. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Programleder Niklas Silseth Baarli (33) deler ærlig i et nytt intervju med TV 2 om hvordan det siste året har vært.

- Jeg hadde sett for meg at året skulle bli mye roligere enn det har vært. Det har vært et turbo-år, helt spinnvilt. Jævlig slitsomt, men også sinnssykt gøy, forteller Baarli til TV 2.

33-åringen var ansvarlig for flere overskrifter tidligere i år da han var deltaker i «Farmen kjendis», hvor han havnet i en rekke krangler.

TV-oppmerksomheten førte til en psykisk knekk, og da det sto på som verst forteller Baarli at han ble for det meste hjemme.

Videre forteller han til TV 2 at han måtte oppsøke profesjonell hjelp, og fant trøst i blant andre ektemannen Benjamin Baarli Silseth (31).

KRANGEL: Niklas Silseth Baarli forteller om hva som var den verste opplevelsen på Farmen kjendis. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg har verdens beste ektemann som heldigvis er psykolog, så han vet hvordan man skal håndtere kriser. Jeg brukte han en god del. I tillegg til det så begynte jeg å gå til en faktisk psykolog, for presset ble rett og slett for mye.

Etter for mye jobb i kalenderen sa det til slutt stopp, og 33-åringen avslører at han møtte veggen, og for første gang i sitt liv opplevde han å ha angst.

- Så skulle jeg lage folkekjær TV med faren min, smile på «Sofa» og lage underholdning om morgenen. Totalsummen av det gjorde at jeg ikke klarte å stå opp noen dager. Jeg ble bare liggende med angst og krampegråt. Det er vel det som kalles angstanfall da.

Avslutningvis forteller programlederen at nå som han klarer å si nei til ting har livet blitt bedre.

LES OGSÅ: - Sånt driver jeg ikke med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer