«Martine vil bli politi»:

- Ble lei meg

Influenseren svarer på kritikkstormen.

SLÅR TILBAKE: Influenser Martine Lunde fikk hard medfart av politistudenter og flere reagerte på at hun fikk bryne seg ute i felt, mens de selv var låst til digital undervisning. Nå slår hovedpersonen tilbake mot kritikken. Foto: TV 2
SLÅR TILBAKE: Influenser Martine Lunde fikk hard medfart av politistudenter og flere reagerte på at hun fikk bryne seg ute i felt, mens de selv var låst til digital undervisning. Nå slår hovedpersonen tilbake mot kritikken. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Det gikk en kule varmt da det ble kjent at influenser Martine Lunde (25) skulle få teste ut politiutdanningen gjennom TV 2 Sumo-serien «Martine vil bli politi».

Flere politistudenter og andre opplevde det som blodig urettferdig at de selv har undervisning i arrestasjonsteknikk over videochat grunnet coronapandemien, mens den samme skolen gjennomfører fysisk undervisning for TV-profilen.

Nå slår 25-åringen tilbake på premieredagen av den omdiskuterte TV-serien. Det gjør hun overfor «God kveld Norge».

- Veldig ufortjent

- Jeg har sett mange kommentarer om at jeg nærmest har tatt studieplassen til noen, at jeg har fått et helt opplegg mens de sitter hjemme, forteller Lunde til underholdningsprogrammet.

Influenseren mener at kritikken er ufortjent.

- Jeg kan skjønne at de synes det er kjipt at de må sitte på Zoom. Men jeg har jo ikke visst noe om hvordan skolegangen er for dem dette året, så mye av kritikken som har kommet mot meg synes jeg er veldig ufortjent. Jeg har bare gjort som jeg har fått beskjed om, fortsetter hun.

Til Se og Hør forteller Lunde at hun tok tilbakemeldingene svært tungt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer