GIFT: Lisa Tønne er gift med programleder Kyrre Holm Johannessen, som hun møtte da hun var gjest under et radioshow han holdt i P3. Foto: Anne Victoria Frogner
GIFT: Lisa Tønne er gift med programleder Kyrre Holm Johannessen, som hun møtte da hun var gjest under et radioshow han holdt i P3. Foto: Anne Victoria FrognerVis mer

Ble lam i halve ansiktet etter operasjon

Komiker Lisa Tønnes ukjente drama.

SEOGHØR.NO: Komiker Lisa Tønne (35) har høstet gode kritikker for sine rolletolkninger - blant annet som «Ali Reza».

På hjemmebane har tobarnsmoren slitt med sitt private drama. I fjor fikk 35-åringen sjokkbeskjeden fra legen om at hun hadde fått hjernesvulst.

- Det første jeg sa var: «Får jeg se barna mine vokse opp?», forteller hun til Dagbladet Magasinet.

Tønne og programlederektemannen Kyrre Holm Johannessen (39) dro i januar i år til Tyskland, hvor hun ble lagt inn på en klinikk som var verdensledende på området.

Operasjonen tok seks timer, og på grunn av en blødning som oppsto under operasjonen ble Tønne midlertidig lam i halve ansiktet. Det første komikeren sa da hun så ektemannen igjen etter operasjonen var: «They - have - given - me - Downs - Syndrom!».

- Jeg husker det ikke, men jeg er så lykkelig over at det var det første jeg sa! Til og med da, da jeg kjente at noe hadde gått gærent, sa jeg noe morsomt. Nå vet jeg at jeg har «funny bones».
 
Tønne og Holm Johannessen er foreldre til Lola (2) og Jakob (4).

Denne sommeren er 35-åringen aktuell med sommershow i Mandal fra 3.juli.

LES OGSÅ: - Politiet trodde det lå en død dame på gulvet