TENKTE PÅ BARNA: - Det var jo mange uhyggelige tanker som raste gjennom hodet mitt. Jeg tenkte på barna og alt som kunne skje, forteller Troind Nagell Dahl. Foto: NRK
TENKTE PÅ BARNA: - Det var jo mange uhyggelige tanker som raste gjennom hodet mitt. Jeg tenkte på barna og alt som kunne skje, forteller Troind Nagell Dahl. Foto: NRKVis mer

Ble lagt på isolat i to dager

- Det var en skremmende opplevelse, medgir TV-stjernen.

SEHER.NO: Midt i forberedelsene til årets Sommerslagere på Gjøvik gård, begynte "Beat for Beat"-pianisten Trond Nagell Dahl (39) å føle seg dårlig. Dermed ble han i all hast sendt til sykehuset, skriver Se og Hør Weekend.

Ifølge bladet hadde kroppen hans vært stiv og anspent en stund, men på Gjøvik gård ble situasjonen altså dramatisk forverret.

- Jeg ble sendt til sykehuset, og der bar det rett inn på isolat. Legene var sikre på at det var svineinfluensa. Det var en skremmende opplevelse, sier 39-åringen.

Trond Nagell Dahl måtte tilbringe to dager på isolatet. Deretter ble han sendt hjem igjen. Der måtte han være alene i tre dager, mens familien hans måtte evakueres.

- Det var jo mange uhyggelige tanker som raste gjennom hodet mitt. Jeg tenkte på barna og alt som kunne skje, forteller han.

Men det gikk bra til slutt. "Beat for Beat"-pianisten ble friskmeldt, og frykten for svineinfluensa avblåst.

Trond og samboeren, Ingvild Pedersen (35) har ett felles barn, Iben Andrea (1). I tillegg har de hvert sitt fra tidligere forhold.

Mer om saken kan du lese i Se og Hør Weekend, som er i salg fra fredag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Alle kan få jernteppe