«Farmen kjendis»:

Ble kvitt slitsom uvane på «Farmen»

Allerede i den første episoden av realityprogrammet ble seerne presentert for Mimír Kristjánssons pinlige uvane - høylytt snorking.

HØYLYTT: Per Sandberg settes ut av snorkingen til «Farmen»-kameraten Mímir Kristjánsson. Video TV 2 Sumo Vis mer
Publisert

Det var flere enn Per Sandberg (60) som lot seg irritere av meddeltaker Mimír Kristjánssons nattlige uvane. Rødt-politikeren (33) sender dønninger gjennom «Farmen kjendis»-gården fra han legger hodet på puten om natten, og den stille natt var fraværende i flere uker på gården.

Hør snorkingen i videoen øverst i saken!

Etter fire uker på gården kan de gjenværende deltakerne imidlertid nyte uavbrutt søvn.

- Det var Vidar («Villa» Mohaugen, journ.anm.) som sa det faktisk, at jeg hadde sluttet å snorke. Det var en veldig gledelig beskjed, forteller 33-åringen til Se og Hør.

Selv har han ikke vært plaget av det, og beskriver seg selv som en person med et utrolig godt sovehjerte - som sovner momentant når natten senker seg. Samboeren hans derimot, har gjennom årene uttrykt misnøye over ståket.

- Jeg har aldri tatt det helt på alvor, men nå har jeg fått det grundig dokumentert. Jeg ble litt overrasket da jeg hørte meg selv. Måten jeg snorker på er blant det verre jeg har hørt, forteller Kristjánsson, som sovner så raskt og sover så godt at han egentlig aldri har hørt andre snorke heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer