EN SISTE HYLLES: Corys fans strømmer nå til hotellet i Vancouver i Canada hvor han forrige helg ble funnet død med blomster og en siste hilsen. Foto: All Over Press
EN SISTE HYLLES: Corys fans strømmer nå til hotellet i Vancouver i Canada hvor han forrige helg ble funnet død med blomster og en siste hilsen. Foto: All Over PressVis mer

Ble kremert - faren nektet adgang til seremonien

«Glee»-stjernens far fikk ikke tatt et siste farvel med sønnen.

SEOGHØR.NO: Forrige helg kom sjokknyheten om at «Glee»-stjernen Cory Monteith (31) hadde blitt funnet død på sitt hotellrom på Fairmont Pacific Rim i Vancouver i Canada.

Obduksjonsrapporten som var klar kort tid etter dødsfallet viser at den unge skuespilleren døde av en overdose.

- Han døde av en giftig blanding av heroin og alkohol, fortalte rettmedisiner Barbara McLintock i British Columbia Coroners Service i en kunngjøring tirsdag denne uken.

Samme dag som obduksjonsrapporten ble gjort offentlig ble Monteith kremert, skriver TMZ, og hans egen far Joe ble nektet å ta et siste farvel med sønnen.

Nettstedet skriver at Corys mor, Ann, ikke ønsket at eksmannen skulle være til stede under kremasjonen, ettersom far og sønn skal ha hatt et noe antrengt forhold de siste årene.

Joe fortellet til TMZ at han er knust:

- Jeg har alltid elsket begge sønnene mine, og jeg kommer til å savne Cory veldig, veldig mye. Jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke fikk være til stede å se sønnen min en siste gang før han ble kremert.

I tillegg til Corys eldre bror Shaun og mamma Ann, tok også hans «Glee»-kollega og kjæreste Lea Michele (26) et siste farvel med 31-åringen før kremasjonen.

Den talentfulle stjernen har tidligere vært åpen om sine narkotikaproblemer, og senest i april i år la han seg inn på en avvenningsklinikk for å få hjelp.

Kjæresten Lea sto ved Corys side, og fortalte at hun skulle støtte ham gjennom den tunge tiden:

- Jeg er takknemlig for at han har valgt denne løsningen. Jeg vil stå sammen med ham gjennom dette.

26-åringen, som naturlig nok er utrøstelig etter kjærestens bortgang, skal ikke ha vært sammen med Cory da han døde.

- Det var andre sammen med herr Monteith på rommet hans fredag kveld, men video viser at han returnerte til rommet alene natt til lørdag morgen, og vi tror han var alene da han døde, fortalte fungerende politisjef Doug LePard kort tid etter dødsfallet ble kjent.

LES OGSÅ: Krever 60 millioner for identitetstyveri