ER HUN GRAVID?: Stemningen mellom ettbarnsforeldrene Jessica Biel og Justin Timberlake var på topp da ekteparet kastet glans over Vanity Fair Oscar Party i Los Angeles i februar. Nå spekuleres det i om de to skal bli foreldre for annen gang. Foto: NTB Scanpix
ER HUN GRAVID?: Stemningen mellom ettbarnsforeldrene Jessica Biel og Justin Timberlake var på topp da ekteparet kastet glans over Vanity Fair Oscar Party i Los Angeles i februar. Nå spekuleres det i om de to skal bli foreldre for annen gang. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ble konfrontert med gravid-spørsmålet på TV

Slik svarer Jessica Biel på babyryktene.

SEOGHØR.NO: Nylig gjestet skuespiller Jessica Biel (34) det populære talkshow-programmet til Ellen DeGeneres (54), og den folkelige TV-profilen er ikke redd for å stille stjernene til veggs. Dette fikk artist Justin Timberlakes (35) flotte kone erfare. 

- Jeg antar at du forbereder deg til barn nummer to, for jeg leser at du er gravid, sier DeGeneres til Biel, ifølge HelloMagazine.

Med et smil om munnen sier 34-åringen lattermildt:

- Ja, er det ikke spennende?

Men skal vi tro Jessica Biel er det ikke helt riktig at hun er gravid.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til disse ryktene. Jeg trodde jeg hadde vært flink til å gjøre yoga den siste tiden, men tydeligvis har jeg en liten mage, sier hun videre.

HOLLYWOOD-TRIKSET: Mange Hollywood-damer prøver å skjule graviditeten ved å bruke løse klær og skjerf, eller holde store vesker foran magen. Disse bildene er tatt av Jessica Biel den siste måneden. Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD-TRIKSET: Mange Hollywood-damer prøver å skjule graviditeten ved å bruke løse klær og skjerf, eller holde store vesker foran magen. Disse bildene er tatt av Jessica Biel den siste måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Biel har den siste tiden benyttet seg at det velkjente jeg prøver å skjule at jeg er gravid-trikset som mange stjerner i Hollywood benytter seg av - nemlig å holde en stor veske foran mange, ikle seg et stort skjerf som dekker magen og gå med løse klær. Det er mulig dette kan ha satt fart i graviditetsryktene.

Ektemannens fan nummer én

I april er det ett år siden Justin og Jessica ble foreldre til lille Silas Randall Timberlake, og skal vi tro Jessica er mor og sønn Justin Timerlakes aller største fans.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg er mest sannsynlig fan nummer én av alle i hele verden, og Silas elsker også musikken hans. Jeg vil at han skal høre på alt han har laget hele tiden. Vi hører mye på musikken i bilen, sier Jessica til Ellen.

MOR OG SØNN: På dette bildet er lille Silas 9 dager gammel. 11. april fyller han ett år. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: På dette bildet er lille Silas 9 dager gammel. 11. april fyller han ett år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin og Jessica giftet seg i Italia høsten 2012, etter å ha vært i et «av og på»-forhold siden 2007. De viste seg offentlig sammen for første gang sommeren 2007 - i Oslo!

LES OGSÅ: Timberlake overrasket kona på burdagen