ER HUN GRAVID?: Stemningen mellom ettbarnsforeldrene Jessica Biel og Justin Timberlake var på topp da ekteparet kastet glans over Vanity Fair Oscar Party i Los Angeles i februar. Nå spekuleres det i om de to skal bli foreldre for annen gang. Foto: NTB Scanpix
ER HUN GRAVID?: Stemningen mellom ettbarnsforeldrene Jessica Biel og Justin Timberlake var på topp da ekteparet kastet glans over Vanity Fair Oscar Party i Los Angeles i februar. Nå spekuleres det i om de to skal bli foreldre for annen gang. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ble konfrontert med gravid-spørsmålet på TV

Slik svarer Jessica Biel på babyryktene.

SEOGHØR.NO: Nylig gjestet skuespiller Jessica Biel (34) det populære talkshow-programmet til Ellen DeGeneres (54), og den folkelige TV-profilen er ikke redd for å stille stjernene til veggs. Dette fikk artist Justin Timberlakes (35) flotte kone erfare. 

- Jeg antar at du forbereder deg til barn nummer to, for jeg leser at du er gravid, sier DeGeneres til Biel, ifølge HelloMagazine.

Med et smil om munnen sier 34-åringen lattermildt:

- Ja, er det ikke spennende?

Men skal vi tro Jessica Biel er det ikke helt riktig at hun er gravid.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til disse ryktene. Jeg trodde jeg hadde vært flink til å gjøre yoga den siste tiden, men tydeligvis har jeg en liten mage, sier hun videre.

HOLLYWOOD-TRIKSET: Mange Hollywood-damer prøver å skjule graviditeten ved å bruke løse klær og skjerf, eller holde store vesker foran magen. Disse bildene er tatt av Jessica Biel den siste måneden. Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD-TRIKSET: Mange Hollywood-damer prøver å skjule graviditeten ved å bruke løse klær og skjerf, eller holde store vesker foran magen. Disse bildene er tatt av Jessica Biel den siste måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Biel har den siste tiden benyttet seg at det velkjente jeg prøver å skjule at jeg er gravid-trikset som mange stjerner i Hollywood benytter seg av - nemlig å holde en stor veske foran mange, ikle seg et stort skjerf som dekker magen og gå med løse klær. Det er mulig dette kan ha satt fart i graviditetsryktene.

Ektemannens fan nummer én

I april er det ett år siden Justin og Jessica ble foreldre til lille Silas Randall Timberlake, og skal vi tro Jessica er mor og sønn Justin Timerlakes aller største fans.

- Jeg er mest sannsynlig fan nummer én av alle i hele verden, og Silas elsker også musikken hans. Jeg vil at han skal høre på alt han har laget hele tiden. Vi hører mye på musikken i bilen, sier Jessica til Ellen.

MOR OG SØNN: På dette bildet er lille Silas 9 dager gammel. 11. april fyller han ett år. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: På dette bildet er lille Silas 9 dager gammel. 11. april fyller han ett år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin og Jessica giftet seg i Italia høsten 2012, etter å ha vært i et «av og på»-forhold siden 2007. De viste seg offentlig sammen for første gang sommeren 2007 - i Oslo!

LES OGSÅ: Timberlake overrasket kona på burdagen