DRITT LEI: - Jeg er så drittlei sensasjonssaker, at folk vrir og vender på alt vi sier og gjør, mener Christopher Mørch Husby.
DRITT LEI: - Jeg er så drittlei sensasjonssaker, at folk vrir og vender på alt vi sier og gjør, mener Christopher Mørch Husby. Vis mer

Ble knekt etter baby-bråket

- Det ble rett og slett for mye for meg, sier Christopher Mørch Husby.

SEHER.NO: Jan Thomas Mørch Husby (43) og ektemannen Christopher (20) opplevde et voldsomt mediekjør etter at VG i vinter skrev at paret ønsket å kjøpe seg en millionbaby. «Eksperter» gikk ut og anklaget paret for å være ute etter en designerbaby, og gikk så langt som å sammenligne ekteparet med Adolf Hitler.

- Noe som i utgangspunktet var ment å være en fin ting, ble vridd til noe stygt. Vi ønsket å gjøre noe vakkert og fint, men ble anklaget for å være rasister, sier Christopher Mørch Husby til Her og Nå.

20-åringen svarte på anklagene med rasende innlegg på sin personlige blogg. Like etterpå la han den ned i protest.
 
- Jeg er så drittlei sensasjonssaker, at folk vrir og vender på alt vi sier og gjør, sier Jan Thomas' ektemann, som innrømmer at han kom til et punkt der han ikke orket mer.

- Jeg trengte å blokkere ut omverdenen, så jeg la ned bloggen min og tok en pause. Jeg trengte et pusterom, tid for meg selv. Det ble rett og slett for mye for meg, forteller han til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er benete og har hestetenner