«Farmen kjendis»:

Ble klippet vekk: - Heftige saker

- En forferdelig natt, innrømmer «Farmen kjendis»-deltaker Lina Adampour, som trakk seg etter tre dager på gården.

DISKUTERER KRAFTIG: Ørnulf Høyer og Lina Adampour havner i en krangel få dager etter at de ankommer gården. Foto: Skjermbilde TV 2
DISKUTERER KRAFTIG: Ørnulf Høyer og Lina Adampour havner i en krangel få dager etter at de ankommer gården. Foto: Skjermbilde TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede tirsdag kunne Se og Hør avsløre at det den første «Farmen kjendis»-uken ender i et intenst krangle-drama mellom flere deltakere på Steinsjøen gård på grensen mellom Hurdal og Østre Toten kommune.

Onsdag fikk TV-seerne se at storbonde og kleskonge Ørnulf Høyer (60) og NRK-profil Lina Adampour (36) tok seg en prat utenfor «Farmen»-huset. Den praten ble svært brutal.

Den 36 år gamle NRK-profilen, som har foreldre som kom til Norge fra Iran, mente nemlig at Høyer i en tidligere samtale, der gründer Christopher Mørch Husby (33) også skal ha vært til stede, hadde brukt ordet «pakkis».

- Det er veldig tøft for meg, sa hun i den intense scenen, hvorpå storbonden virker svært sjokkert over påstanden.

- Nå må du søren meg gi deg. Dette er direkte løgn, kontret Høyer, før han foreslo at de begge gikk inn i huset og konfronterte Husby om påstandene.

Det gjorde de, men påstanden ble blankt avvist av Husby.

Ble klippet ned

Den intense praten mellom Høyer og Adampour på utsida av huset varte - på TV - i drøyt to og et halvt minutt. I virkeligheten varte det mye lenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.