PREMIEREFEST: Ingeborg Heldal, Bjørn Opsahl, Vendela Kirsebom og Jan Thomas Mørch Husby var alle tilstede under premieren på «Modell på 1 dag» på utestedet Emil & Samuel i Oslo onsdag kveld.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
PREMIEREFEST: Ingeborg Heldal, Bjørn Opsahl, Vendela Kirsebom og Jan Thomas Mørch Husby var alle tilstede under premieren på «Modell på 1 dag» på utestedet Emil & Samuel i Oslo onsdag kveld. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer

Ble kledd opp til fest av datteren

Vendela og «Modell på 1 dag»-stjernene gir Seher.no sine heteste trendtips.

Publisert
SEHER.NO:  Onsdag var det duket for stor kjendisfest på utestedet Emil & Samuel i Oslo, da premieren av FEMs nye stylingprogram «Modell på 1 dag» gikk av stabelen.

Og blant de selvskrevne premieregjestene, var kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43), tidligere supermodell Vendela Kirsebom (43), Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal (37) og kjendisfotograf Bjørn Opsahl, som alle har sentrale roller i tv-serien.

En tydelig spent Vendela var, sammen med Ingeborg, blant de første som ankom festen før premieren. Og den tidligere supermodellen så strålende ut i en tettsittende skinnkjole med grå strømpebukser og skyhøye hæler. 

Seher.no fikk en kort prat med 43-åringen rett før programmet skulle på luften, og hun kunne avsløre at det var datteren Julia (12) som hadde satt sammen kveldens premiereantrekk.

- Jeg har en datter som er 12 år og heter Julia. Og hun har satt sammen antrekket mitt i kveld. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle ha på meg, så da la hun frem masse ting på gulvet og kom med forskjellige forslag på hva jeg kunne gå med. Og det synes jeg var utrolig deilig, sier Vendela til Seher.no. 

Men selv om hun tyr til datterens hjelp når det gjelder sin egen styling, har Vendela flere råd å gi Seher.nos lesere når det gjelder trender og motetips for høsten.

- Det jeg synes er viktig i høst er blant annet hatter og skjerf. Accessoirer og briller er også veldig kult. Smykker er fint å ha som tillegg, for det kan man alltid skifte ut og mikse. Og så er strømpebukser, sånn som de jeg har på meg nå, en viktig ting. Du kan skifte stil ved å bruke ulike strømper, sier Kirsebom.

Kjendisstylist Jan Thomas har mye erfaring med å kle opp både kjente og ukjente personer, og deler gjerne sin ekspertise med Seher.no.

- Blant tingene man må ha i høst er skoletter. Det er nummer én mener jeg. Og så et eller annet med leopardprint. En mørk, plommerød leppestift er også fint, og så kan du ikke gå feil med 50-tallet. Gjerne ett element, som en kjole eller en bluse. Og selvfølgelig, den heteste frisyren akkurat nå er 50-tallshestehalen, slik man har sett hos Louis Vuitton, smiler Jan Thomas.

Som redaktør for Cosmopolitan er Ingeborg Heldal godt vant til å følge motebildet. Og 37-åringen kommer gjerne med noen råd i forhold til hva man bør skaffe seg denne sesongen. 

- Høstens mote-«må ha» for meg er en kamelfarget trenchcoat. Og så man må alltid ha noe med leopardmønster. Jeg elsker bikerboots, så det synes jeg man bør ha, eller et par sko med kraftig kilehæl. Og så må du kjøpe deg et sett med sexy undertøy! sier tv-profilen til Seher.no.

De tre «Modell på 1 dag»-stjernene har også tips til hvor man kan skaffe seg nøkkelplaggene til garderoben. 

 - Jeg er faktisk veldig glad i H&M, og så synes jeg de har mye variert og bra på Gina Tricot, hvertfall til yngre jenter, sier Vendela.

- Mine favorittsteder i Oslo er Voga, Kamikaze og Tiger (Majorstua) Og så har jeg nettopp oppdaget Brandstad, som har veldig mye kult, forteller Jan Thomas.

- I dag har jeg på meg en kjole fra H&M. De lager trend for folket. Det er billig og superfint. Og så liker jeg veldig godt Velouria Vintage (Grünerløkka). Der har de helt fantastiske vintageklær, og du kan ofte finne noe helt unikt. Jeg er jo veldig glad i 80-tallet, og Alexis fra «Dynastiet» er mitt stilikon, humrer Ingeborg.

«Modell på 1 dag» sendes på FEM onsdager kl. 21.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Lukten av et fly gjorde at jeg ble kvalm
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer