Ben Affleck:

- Ble kjørt til rehab av ekskona etter bruddet

Jennifer Garner tok seg av eksmannen, kort tid etter at han ble singel på ny.

BEN AFFLECK: Den berømte filmstjernen går angivelig gjennom en tøff tid. Nylig ble han singel igjen, og nå har han søkt hjelp for alkoholisme. Her blir han fraktet av ekskona, Jennifer Garner (t.h) og en ukjent kvinne til rehab. Foto: NTB Scanpix
BEN AFFLECK: Den berømte filmstjernen går angivelig gjennom en tøff tid. Nylig ble han singel igjen, og nå har han søkt hjelp for alkoholisme. Her blir han fraktet av ekskona, Jennifer Garner (t.h) og en ukjent kvinne til rehab. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor avslørte filmstjernen Ben Affleck (46) at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, nesten to år etter at han og kona Jennifer Garner (46) bekreftet at de skulle skilles.

Nå er «Gone Girl»-stjernen tilbake på rehab igjen. Der skal han nok en gang få hjelp for alkoholisme, ifølge People.

- Han trenger behandling. Han vet selv at han trenger hjelp, og snakker høyt om det, forteller en kilde til nettstedet.

Ekskona Jennifer Garner ble avbildet på vei ut av Afflecks hjem onsdag, der hun så tydelig opprørt ut. Kort tid etter ble Garner, Affleck og en ukjent kvinne observert sammen i en bil.

Ifølge People stoppet trioen innom en fastfood-restaurant før de kjørte videre til et behandlingssenter i Malibu, der Affleck skal få hjelp med problemene sine.

Saken fortsetter nedenfor.

STØTTER EKSEN: Jennifer Garner (t.h) så opprørt ut da hun kjørte eksmannen til et behandlingssenter. Ifølge kilder skal han behandles for alkoholisme for tredje gang. Foto: NTB Scanpix
STØTTER EKSEN: Jennifer Garner (t.h) så opprørt ut da hun kjørte eksmannen til et behandlingssenter. Ifølge kilder skal han behandles for alkoholisme for tredje gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avbildet med 22-åring

Tidligere denne uken ble det kjent at forholdet mellom 46-åringen og TV-produsent Lindsay Shookus (38) skal være over etter nesten et år.

Kort tid etterpå ble Affleck observert med den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (22), noe ekskona Jennifer Garner ikke skal ha vært særlig fornøyd med.

- Er hun glad for at han henger sammen med en ung Playboy-modell? Definitivt ikke. Men hennes største bekymring akkurat nå, er ikke hvem han dater, sier en kilde til People, og legger til:

- Det hun bryr seg mest om er at han skal være edru og at hun kan stole på ham med barna.

BRUDD: Ben Affleck og Lindsay Shookus var et par i omtrent ett år før de nylig skal ha gått hver til sitt. Her avildet sammen i januar. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ben Affleck og Lindsay Shookus var et par i omtrent ett år før de nylig skal ha gått hver til sitt. Her avildet sammen i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ben og 22 år gamle Shauna har blitt observert sammen flere ganger den siste tiden, blant annet på en restaurant i Malibu.

Like etter at bilder av filmstjernen sammen med den unge modellen spredte seg i sladderpressen, valgte Lindsay å slette Instagram-profilen sin, ifølge Page Six.

Forholdet mellom Affleck og TV-produsenten ble kjent i fjor sommer - omtrent to år etter at skuespilleren og Garner brøt med hverandre etter ti års ekteskap.

Saken fortsetter nedenfor.

24 ÅR YNGRE MODELL: Filmstjernen har ikke gjort mye for å skjule at han lever singellivet fullt ut igjen. Her ble han tatt på fersken sammen med den 22 år gamle Playboy-modellen Shauna Sexton. Foto: NTB Scanpix
24 ÅR YNGRE MODELL: Filmstjernen har ikke gjort mye for å skjule at han lever singellivet fullt ut igjen. Her ble han tatt på fersken sammen med den 22 år gamle Playboy-modellen Shauna Sexton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Opp- og nedturer

Det er ingen hemmelighet at den berømte filmstjernen har hatt sine opp- og nedturer.

Da han var 28 år gammel, altså i 2001, ble stjernen for første gang behandlet for alkoholisme. Da hadde han allerede rukket å bli en stor stjerne, etter å spilt i filmer som blant andre «Good Will Hunting» og «Pearl Harbor».

I fjor avslørte han at han igjen hadde søkt hjelp for problemene sine. Det beskrev han selv i et lengre innlegg på Facebook.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skrev han.

Rykter om dopbruk, utroskap og gambling har også svirret rundt skuespilleren.

Etter at Affleck og Garner gikk hver til sitt, skrev flere internasjonale medier at årsaken bak bruddet var utroskap. Flere kilder hevdet at skuespilleren skal ha hatt en affære med barnepiken Christine Ouzounian.

Dette nektet Affleck for i et intervju med New York Post, ifølge HelloMagazine.

- Det er en søppelhistorie, og det er blank løgn. Det skulle ikke ha vært lov til å gjemme seg bak slike historier, som ødelegger familier som går gjennom en tung tid. Tabloidene bestemmer seg for å konstruere historier for å selge magasiner. Det er som tatt rett ut ifra barnehagen - det er skammelig og desperat, sa han.

Ben Affleck og Jennifer Garner ble et par i 2004, og giftet seg året etter. De annonserte skilsmissen i 2015 - dagen etter sin ti års bryllupsdag.

De har barna Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6) sammen.

LES OGSÅ: - Nå er Ben Affleck singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer