Amber Rose ble mamma igjen:

Ble kjærester i fjor - foreldre nå

Modellen fikk en sønn med sin nye kjæreste.

BLE MAMMA IGJEN: Den amerikanske modellen Amber Rose har blitt mamma for andre gang, ett år etter at hun bekreftet ny kjæreste, Alexander Edwards (t.v.). Her er hun også avbildet like før fødselen - i slutten av september. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA IGJEN: Den amerikanske modellen Amber Rose har blitt mamma for andre gang, ett år etter at hun bekreftet ny kjæreste, Alexander Edwards (t.v.). Her er hun også avbildet like før fødselen - i slutten av september. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i april i år at den amerikanske modellen Amber Rose (35) meddelte via sin Instagram-profil at hun var gravid og ventet en liten gutt.

Dermed sto tobarnslivet i vente for Rose, som tidligere har vært sammen med stjerner som Kanye West (42) og Wiz Khalifa (32). Sistnevnte var hun gift med i et år, og han er barnefar til hennes eldste sønn, Sebastian Thomaz (6).

Viste fram babyen

Nå ser det ut til at familien har blitt større, da Roses kjæreste Alexander Edwards (33) stolt viste fram sin nyfødte sønn på Instagram i dag.

Til et bilde hvor Edwards kysser sønnen sin, meddeler han at den lille skal hete Slash Electric Alexander Edwards, samtidig som han roser kjæresten for jobben hun har gjort.

- Slash Electric Alexander Edwards. Verden er din nå. Tusen takk, Amber Rose, for at du elsker meg så høyt at du presser kroppen din gjennom dette for å bringe solen min ut i verden. Jeg blir aldri så sterk som deg. Slash er en rockestjerne, skriver Edwards når han deler babynyheten.

«ORIGINALE» SLASH: Stjernegitaristen avbildet på scenen under Download Festival i 2012. Foto: Kevin Nixon/ Future/ REX/ NTB scanpix
«ORIGINALE» SLASH: Stjernegitaristen avbildet på scenen under Download Festival i 2012. Foto: Kevin Nixon/ Future/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Her er det mulig at den nybakte faren også henviser til en annen Slash - nemlig Guns N' Roses-gitarist Saul Hudson (54), som er mest kjent under nettopp artistnavnet Slash.

Bekreftet forholdet

Etter å ha datet en rekke kjente fjes i årenes løp, er hun nå sammen med Edwards. Han jobber for plateselskapet Def Jam Records, der han er visepresident for avdelingen som tar seg av artister og deres kataloger, samtidig som at han har ansvar for nye artister.

Ifølge E! News møttes paret allerede i 2015, men det oppsto ikke noe seriøst før i fjor høst. Da gikk nemlig en kyssevideo av paret viralt, som Edwards senere publiserte på Instagram. Er drøyt halvår senere kunne Rose meddele at hun ventet barn med 33-åringen.

SØNNEN: Amber Rose har sønnen Sebastian fra sitt tidligere ekteskap med rapperen Wiz Khalifa. Foto: NTB Scanpix
SØNNEN: Amber Rose har sønnen Sebastian fra sitt tidligere ekteskap med rapperen Wiz Khalifa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at det jo har gått raskt i svingene, har ikke den tidligere nakenmodellen lagt skjul på følelsene sine for kjæresten.

- Vi snakker i timevis, han får meg til å føle meg som et bedre menneske, han lytter til meg og han forstår meg. Han kom inn i livet mitt på et tidspunkt hvor jeg hadde fått nok av narsissisme, utroskap og mishandling, uttalte hun blant annet på Instagram tidligere i år.

Skyldte på Kardashian

Før Rose giftet seg med Wiz Khalifa og fikk en sønn med ham, datet hun rapperen Kanye West, som i dag er gift med realitydronningen Kim Kardashian (38). Forholdet varte fra 2008-2010, og de ble raskt et av Hollywoods heteste par.

Likevel tok forholdet slutt, og det ble ikke lett, skal man tro Rose selv. Etter bruddet beskyldte hun nemlig West for å ha vært utro med nettopp Kim Kardashian.

- Kim er hovedsakelig grunnen til at jeg og Kanye ikke er sammen lenger. Hun ødelegger forhold, hevdet Rose til magasinet Star i 2012.

PREMIERE: I den nye sesongen av «Keeping up with the Kardashians» får vi gleden av å se noe vi aldri har sett i den populære serien tidligere. Vis mer

I et tidligere intervju med magasinet Complex, gjengitt av People, snakker Rose åpent om at hun raskt havnet i en depresjon etter at hun og West gikk hver til sitt. Hun setter også fokus på albumet «My Beautiful Dark Twisted Fantasy» som West ga ut rett etter bruddet, hvor mange av sangene omhandler nettopp bruddet.

- Det var ikke en fin tid for min del. Jeg er berømt, men jeg er også blakk. Jeg kan ikke date noen andre. Jeg kan ikke si noe på nettet, fordi Kanye har en såpass bærende stemme, forklarte modellen.

LES OGSÅ: Kjente på skam etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer