Ble kjærester etter «Robinson»

- Vi frykter ikke å lide samme skjebne som mange andre reality-par, sier den nyforelskete duoen.

BLE KJÆRESTER: Robinson-deltagerne Hans Christian Philip Valstad og Christina Celeste Ruste Hinna har blitt kjærester etter at de kom hjem fra innspillingen på Fillippinene. Foto: Privat
BLE KJÆRESTER: Robinson-deltagerne Hans Christian Philip Valstad og Christina Celeste Ruste Hinna har blitt kjærester etter at de kom hjem fra innspillingen på Fillippinene. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Hans Christian Philip Valstad måtte i årets Robinson-finale se seg slått av både Lillan Ranøy og Cathrine Moen, men 23-åringen har ingen grunn til å deppe etter hjemkomsten fra Fillippinene.

I månedene etter at han kom tilbake til Norge, har Hans Christian funnet tonen med modellen Christina Celeste Ruste Hinna (21), som også var med i årets utgave av Robinson-ekspedisjonen, og nå er paret kjærester.

- Vi ble først sammen en god stund etter at vi kom tilbake til Norge, fordi vi var begge sammen med andre. Men etter Robinson ble vi begge single, og da jeg for litt over to måneder siden besøkte Christina hjemme hos henne i Hønefoss, sa det plutselig pang, sier Hans Christian til Seher.no.

Etter at de ble sammen har turtelduene tilbragt nesten hver dag sammen. Christina - som måtte trekke seg fra årets ekspedisjon på grunn av smerter i brystene - sier hun også er hodestups forelsket.

- Jeg var nylig i Kina i forbindelse med missekonkurransen Miss International, og det var veldig tøft å være borte fra Hans Christian så lenge. Han er utrolg snill og veldig kjekk, sier hun til Seher.no.

Foreløpig har de to ikke snakket om å flytte sammen, og julen feirer de to hver for seg. Men Hans Christian tror kjæresten nok kommer til å huske ham når hun skal åpne julegaven fra ham.

- Det er vanskelig å finne den rette presangen, men jeg heller mot en romantisk tur for oss to. Kanskje tilbake til Fillippinene. Det hadde vært moro å dra dit under mer komfortable forhold, sier han til Seher.no.


De to turtelduene er ikke redde for at forholdet deres skal ryke slik mange andre realitydeltagere som har blitt sammen, har opplevd før dem.

- Vi ble jo først sammen etter at vi kom igjen, og har det veldig bra, så vi er ikke redde for at det kommer til å skje, sier de begge til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feiret seieren med strandbryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer