Linn Skåber:

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Komikeren forteller åpenhjertig om hvordan hun møtte kjæresten.

LYKKELIGE: Linn Skåber (48) og bassisten Simon Malm (45) har vært kjærester i flere år. Nå åpner hun opp om hvordan paret møttes for første gang. Foto: Espen Solli / Se og Hør
LYKKELIGE: Linn Skåber (48) og bassisten Simon Malm (45) har vært kjærester i flere år. Nå åpner hun opp om hvordan paret møttes for første gang. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2014, etter lang tid som singel, fant den populære humordronningen Linn Skåber (48) lykken med musiker Simon Malm (45), som blant annet er bassist i det norske bandet Babel Fish.

- Jeg er kjæreste med Simon, og jeg føler meg veldig heldig som har møtt ham, fortalte en lykkelig Linn til Se og Hør den gangen.

I et nylig intervju med magasinet KK åpner den tidligere «Nytt på nytt»-stjernen opp om blant annet den noe snodige måten paret møttes på, nemlig gjennom en venninne av Linn - som Simon tidligere hadde datet.

- En god venninne hadde sett seg lei på at jeg datet folk som hun ikke syntes var noe kule. Så fortalte hun om en hun hadde datet selv. Han var den mest høflige, ordentlige og hyggelige personen hun visste om, sier 48-åringen og legger til:

- Jeg tenkte: «Ja vel?», men jeg dro og møtte ham, og det første han gjorde var å dra ut stolen for meg, og det har han fortsatt med.

Klipp fra TVNorge-programmet «Brille»: Linn Skåber snakker om et legebesøk der hun fikk vite at hun har fått aldersflekker. Dette reagerer hennes tidligere kjæreste Thomas Giertsen på. Vis mer Vis mer Vis mer

Best på å skravle

Linn Skåber har mistet både moren Ragnhild og faren Willy. Hun forteller til KK at hun i kjæresten fant noe av det samme som foreldrene satte stor pris på hos hverandre, nemlig samtalene.

- Jeg har alltid lyst til å prate med Simon. Vi har snakket om tusen ting som aldri er blitt noe av. Vi har vært i Argentina og danset tango, og vi har sett løver i Afrika, men egentlig har vi ikke gjort en dritt.

- I Simon har jeg funnet en som det er fint å drømme sammen med.

Tidligere har skuespilleren åpnet opp om sine matkunnskaper, og at det stort sett er samboeren som må stå for matlagingen. Blant annet er det Simon som har ansvaret for at ribba kommer på bordet på julaften.

Nå legger hun også til at når paret skal kose seg, lager de mat sammen. Eller, han lager maten, og hun gjør det hun er best på: Å skravle.

Slipper å se henne på TV

Den sprudlende komikeren er kjent for sine mange roller på TV, og til KK sier Linn at kjæresten ikke alltid orker å se henne på skjermen, men at hun med glede lar ham få slippe.

ULIKE ROLLER: Skåber er et kjent fjes for de aller fleste, og har vært å se på både TV-skjermen og scenen i flere år. Foto: NTB Scanpix
ULIKE ROLLER: Skåber er et kjent fjes for de aller fleste, og har vært å se på både TV-skjermen og scenen i flere år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er en høflig, veloppdratt fyr som skal slippe å se på alt det uhøflige jeg driver med. Men det er gøy å ha noen som er så stolt av meg. Når jeg tar for mye plass, sier han: «Det går bra det, Linn. Jeg er bassist, vet du». Bassister er alltid kjekke og står bak og holder takten uten at du merker det, sier hun.

Linn har vært åpen om forelskelsen ved flere anledninger.

- Han har veldig fine, små, lure øyne. Han er kjekk, snill og spennende. Det er en varm forelskelse, har hun tidligere betrodd til Se og Hør.

Vil ikke gifte seg

I starten av sin karriere var Linn sammen med humorkollega Thomas Giertsen (47), som var med på å oppdage henne, og duoen var sammen i fire år. I programmet «Litt av et liv» fortalte Thomas om Linns litt unormale vaner.

- For meg, som hadde vokst opp på Ullern, var det veldig uvanlig å være sammen med en dame som syntes det var helt naturlig å ha kokosboller på nattbordet, sa han den gang.

Etter at de to humor-profilene skilte lag var Linn i flere år samboer med musiker Atle Halstensen (51), og de fikk sønnen Niels (16) sammen, før de i 2007 gikk hver til sitt. I tiden etter var Linn singel i mange år, før hun møtte Simon Malm.

MOR: Skåber har tidligere uttalt at hun bare ville ha ett barn. Her er hun sammen med sønnen Niels (16) som hun har sammen med komponist Atle Halstensen (51). Foto: NTB Scanpix
MOR: Skåber har tidligere uttalt at hun bare ville ha ett barn. Her er hun sammen med sønnen Niels (16) som hun har sammen med komponist Atle Halstensen (51). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Linn og Simon er i dag samboere, men noe bryllup har de derimot ingen planer om.

- Nei, jeg tror ikke jeg skal gifte meg. Det er mulig jeg har opplevd det, og at jeg ikke vil huske det, men jeg tror ikke jeg er blitt fridd til. Jeg har ikke noe ønske om det, så dette er ikke en oppfordring til Simon om å gjøre det, har Linn tidligere fortalt til Se og Hør Extra.

LES OGSÅ: - De tåler ikke trynet på hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer