Ble kjæreste med personlig trener

Nå er Lars Bohinen nyforelsket.

NY KJÆRESTE: Den tidligere fotballstjernen Lars Bohinen ble forelsket på treningssenteret - noe som sikkert er vel og bra for kroppen så vel som sjelen. Her avbildet på Kristian Aadnevik / Riccovero-visningen under OFW i februar. Foto: Stella Pictures
NY KJÆRESTE: Den tidligere fotballstjernen Lars Bohinen ble forelsket på treningssenteret - noe som sikkert er vel og bra for kroppen så vel som sjelen. Her avbildet på Kristian Aadnevik / Riccovero-visningen under OFW i februar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere fotballstjernen Lars Bohinen jobber for tiden som fotballkommentator i TV2, og den sporty 41-åringen vil sikkert bringe ekstra energi til sportssendingene denne sommeren.

Bohinen har nemlig funnet kjærligheten på et treningssenter i Sandvika - med en vakker personlig trener! Det skriver Se og Hør Weekend.

Det er bare noen uker siden han endelig ble kjæreste med søte Lise Solie (30) fra Hardanger. For veien frem mot forholdet var ikke akkurat kort...

- Hun jobber som personlig trener på Elixia, og vi så på hverandre der i ett års tid. Så smilte jeg litt ekstra, og da ville hun bli venn med meg på Facebook, forteller Bohinen til Se og Hør.

Og et år med flørtende smugsmiling har nok både sørget for litt ekstra treningsmotivasjon - og gjort turtelduene temmelig sikre på forelskelsen. Selv om de nyforelskede ikke har noen umiddelbare planer om å flytte sammen, avslører paret at de er «veldig sikre på at det skal være oss».

- Vi har felles humor, en ganske dårlig humor, men den klaffer, forteller de humørfylt til Se og Hør.

De to, som begge har barn fra tidligere forhold, deler også en lidenskap for både trening og god mat. Den tidligere fotballstjernen falt faktisk først og fremst for blondinens «tøffe side», som inkluderer kjøring med ATV firehjuling. Hun falt imidlertid ikke for Bohinens status som gammel fotballproff, innrømmer hun.

- Jeg fulgte ikke med da Lars var aktiv, så sånn sett er kontrastene store. Jeg er ikke så interessert i fotball. Det var Lars som tok initiativ til den aller første daten, røper Solie overfor Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er Ashlees nye kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer