Ble kjæreste med dansepartneren

Tommy Fredvang har danset seg ut i forelskelse med «Skal vi danse»-partneren.

<strong>NYTT PAR:</strong> Artist Tommy Fredvang og hans dansepartner Rakel Kristina Aalmo fant først tonen under deltagelsen i «Skal vi danse» i 2010. Nå er de blitt kjærester.   Foto: Stella Pictures
NYTT PAR: Artist Tommy Fredvang og hans dansepartner Rakel Kristina Aalmo fant først tonen under deltagelsen i «Skal vi danse» i 2010. Nå er de blitt kjærester. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artist Tommy Fredvang (29) sjarmerte først TV-seerne med stemmen sin da han deltok i «X Factor» i 2009.

Året etter svingte han seg på parketten i det populære TV2-programmet «Skal vi danse», og da var det nok ikke bare TV-titterne som lot seg sjarmere av 29-åringen. Tommy og hans danselærer og parkettpartner, Rakel Kristina Aalmo (22), er nemlig blitt et par.

- Vi har falt for hverandre i ettertid, men følelsene dukket nok først opp under dansingen. Det er jo sånn som skjer når man tilbringer 6-7 timer sammen hver dag, avslører Tommy overfor Se og Hør denne uken.

Vet du om noen som skal være med i årets «Skal vi danse»? Tips oss her!

Tommy og søte Rakel har nå vært kjærester i to måneder, og den blide artisten virker svært fornøyd med sin nye sivilstatus. Han har nemlig bare gode ting å si om sin nye dansekjæreste.

- Hun får fram det beste i meg, understreker han overfor Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han ba henne pelle seg vekk  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer