Daisy McCrackin fra «Halloween»:

Ble kidnappet og lagt naken i badekar i 30 timer

Nå er tre menn siktet for den grufulle hendelsen.

KIDNAPPET: I fjor ble skuespiller Daisy McCrackin kidnappet fra sitt eget hjem i Los Angeles. Det som fulgte var grufulle 30 timer. Foto: All Over Press
KIDNAPPET: I fjor ble skuespiller Daisy McCrackin kidnappet fra sitt eget hjem i Los Angeles. Det som fulgte var grufulle 30 timer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert

Skrekkfilmserien «Halloween» består i dag av hele elleve filmer, som alle handler om den maskerte seriemorderen Michael Myers. Filmserien gjorde blant andre skuespiller Jamie Lee Curtis til en verdensstjerne, og den har også fostret andre store navn opp gjennom årene.

Det var også her skuespiller Daisy McCrackin fikk sitt store gjennombrudd. Hun spilte i «Halloween: Resurrection» i 2002, og har siden spilt i en rekke andre Hollywood-produksjoner. De siste årene har hun gjort mindre roller og vært lite i mediene, men nå er oppmerksomheten atter en gang rettet mot henne.

Grunnen er alt annet enn hyggelig. The Independent skriver at skuespilleren og kollegaen Joseph Capone nylig ble kidnappet fra McCrakins hjem i Los Angeles. Timene som fulgte, var skrekkelige.

RØMTE: Skuespilleren og hennes kollega opplevde marerittet i fjor. Nå er tre personer siktet i saken. Foto: All Over Press
RØMTE: Skuespilleren og hennes kollega opplevde marerittet i fjor. Nå er tre personer siktet i saken. Foto: All Over Press Vis mer

Slått med pistol

Det var den 3. mai i fjor at de to skuespillerne ble kastet inn i en bil. Ifølge aktor skal de tre siktede ha slått Capone med en pistol, før de plasserte svarte poser over hodene til de to skrekkslagne skuespillerne.

De ble så kjørt ut til Compton, der en av de siktede bor. Mens «Halloween»-skuespilleren ble igjen i bilen, tvang de Capone inn i huset. Her fikk han angivelig beskjed om å kle seg naken og å legge seg i badekaret. Det skulle ta hele 30 timer uten mat før han kom seg ut av den grufulle situasjonen, skriver The Guardian.

Mens en av kidnapperne ble igjen i huset, tok de to andre den gjenværende skuespilleren med på en kjøretur, heter det i siktelsen. De skal ha kjørt McCrackin rundt til flere banker i området, hvor de truet henne med å ta ut løsepenger.

Totalt krevde kidnapperne over 10 000 dollar, i overkant av 80 000 norske kroner, for å frigi Capone. Etter at det ikke gikk, ble hun etter hvert tvunget til å skrive ut en sjekk til kidnapperne.

Det er ikke kjent hvor de tilbrakte natten, men ifølge siktelsen ble McCrackin dagen etter kjørt til sitt eget hjem. Der klarte hun å rømme fra de to kidnapperne. Ferden gikk straks til politiet, der hun åpent fortalte om hendelsene hun og Capone angivelig var blitt utsatt for.

Å finne de mistenkte var derimot ingen enkel prosess. Først denne uken ble de tre mistenkte arrestert og siktet for kidnappingen.

Risikerer livstid

En av dem ble blant annet arrestert på åpen gate, noe som fikk forbipasserende til å stusse - i og med at den nå siktede kvinnen ikke var bevæpnet.

En video av hendelsen er sett over 3,1 millioner ganger, og politiet i Los Angeles måtte etter hvert uttale seg for å sette en stopper for feilinformasjonen som verserte.

«Det er begrenset hva vi kan si, men vi kan bekrefte at dette mennesket ble arrestert for kidnapping og ble satt i varetekt uten at det ble brukt makt. Kausjonen er satt på en million dollar (åtte millioner norske kroner)», skrev politiet på Twitter.

Sammenlagt er de tre siktet på 17 forskjellige punkter. To av kausjonene er satt til en million dollar, mens en av de arresterte har en kausjon på to millioner dollar - eller 14 millioner norske kroner. Det er ventet at rettsprosedyrene begynner allerede i slutten av juli, og de tre kan potensielt sett bli dømt til livstid i bak lås og slå.

LES OGSÅ: Nekter å snakke om romanseryktene med kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer