<strong>KONTROVERSIELT PAR:</strong> I sommer giftet skuespilleren Doug Hutchison seg med den da 16 år gamle Courtney Stodden.  Foto: All Over Press
KONTROVERSIELT PAR: I sommer giftet skuespilleren Doug Hutchison seg med den da 16 år gamle Courtney Stodden. Foto: All Over Press Vis mer

Ble kastet ut av Facebook

- Det skjedde fordi så mange jenter er sjalu på henne, sier 17-åringens mor.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Det vakte stor oppsikt i media da Doug Hutchison (51), kjent fra "Den Grønne Mil" og "Lost", giftet seg med den 34 år yngre Courtney Stodden (17) tidligere i år. Stoddens foreldre ga paret deres velsignelse til å gjennomføre bryllupet.

Den unge jenta har fått tilhengere over hele verden, og har opprettet flere ulike fansider. Men da Courtney nylig skulle logge seg inn på Facebook-kontoen sin dukket det opp en beskjed som at hun var nektet adgang på grunn av upassende seksuelt innhold.

17-åringens mor, Krista Keller, hevder at datteren ikke har postet noen nakenbilder eller noe som helst annet upassende materiale på Facebook-siden sin. Men hun vet likevel hvorfor datteren ikke har tilgang til kontoen lenger.

- Det skjedde fordi så mange jenter er sjalu på Courtney. Gutter elsker henne, og jenter hater henne. De synes hun er for sexy, og derfor rapporterer de bildene. Det er lett for dem å gjøre det, de kan jo bare å trykke på en knapp, sier hun til E! Online.com.

Keller synes det er urettferdig at datteren ikke kan få ha profilen sin i fred.

-  Alle kommentarene fra guttene er ordentlig hyggelige, men jenter kaller henne for billig og hore. Når jenter ser at kjærestene sine er inne på siden hennes rotter de seg sammen og får Courtney sparket ut. Hun er rett og slett for sexy for Facebook.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Viste fram sin 16 år gamle kone

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer