DEGRADERT: Brad Pitt og Angelina Jolie møtte flytte på seg da Bill Clinton kom til Cannes. Foto: Stella Pictures
DEGRADERT: Brad Pitt og Angelina Jolie møtte flytte på seg da Bill Clinton kom til Cannes. Foto: Stella PicturesVis mer

Ble kastet ut av Cannes-hotell

Det er én person som betyr mye mer enn Brad og Angelina.

SEHER.NO: Brad Pitt (45) og Angelina Jolie (33) er vant til å bli behandlet som kongelige når de besøker Cannes. Men i år må de se seg degradert.

For når USAs tidligere president Bill Clinton kommer til byen, er det han som får æren av å "ha på seg kronen". Dermed måtte Hollywood superpar nummer én se seg om etter et annet sted å bo, etter at Clinton har lagt beslag på det meste av det eksklusive hotellet Hotel du Cap i Antibes utenfor den franske byen.

I steden har Brad og Angelina blitt nødt til å leie en villa i den nærliggende lille byen La Napoule, mens Bill Clinton altså kan kose seg på Hotel du Cap.

- Hotellet er fullstendig lukket i 36 timer. Ingen som ikke har tillatelse får lov til å komme i nærheten av hotellet, baren eller restauranten så lenge Bill er der. Det er til og med utstedt flyforbud i luftrommet over hotellet, sier en kilde fra Hotel du Cap til Daily Mail.

Normalt forbinder man ikke selveste Bill Clinton med filmfestivaler. Årsaken til at han nå besøker Cannes er at han torsdag har vært på den årlige veldedighetsmiddagen i forbindelse med AIDS-problematikken, som alltid finner sted under festivalen.

Sett bort fra Bill Clinton, får også Sharon Stone, 50 Cent, Mike Myers, Eva Green, Elizabeth Hurley, Dita Von Teese og Annie Lennox - og Brad Pitt og Angelina Jolie selvfølgelig lov til å komme i varmen under veldedighetsmiddagen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er dette Audrinas nye kjæreste?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.