Ble kastet på glattcelle

- Jeg var på feil sted til feil tid, sier Charter-Svein etter søndagens møte med politiet.

BLE PÅGREPET: - Jeg var på feil sted til feil tid, sier Svein Østvik etter at han søndag måtte tilbringe fem timer på glattcelle i Oslo. Foto: Anders Myhren, Seher.no
BLE PÅGREPET: - Jeg var på feil sted til feil tid, sier Svein Østvik etter at han søndag måtte tilbringe fem timer på glattcelle i Oslo. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se videointervju med Svein fra "Skal vi danse"-studioet nederst i saken!

SEHER.NO: Svein Østvik (48) - kjent fra årets "Skal vi danse" og TV3-programmet "Charterfeber" - fikk oppleve et ufrivillig fem timer langt opphold på glattcelle etter at han søndag ble pågrepet av politiet utenfor Ullevaal stadion i Oslo.

Ifølge VG ble TV-profilen stanset da han gikk i tog sammen med flere andre mot stadion før tippeligakampen mellom Vålerenga og Sandefjord.

Østvik hevder han rett og slett var på feil sted til feil tid, og trodde lenge at det politifolkene var del av en "Skal vi danse"-spøk.

- Jeg tenkte at nå har TV 2 blitt superkreative i TV-opptakene sine, så derfor begynte jeg å kommentere hele hendelsen i ironisk Bjørge Lillelien-stil. Men det syntes ikke politiet var noe morsomt i det hele tatt, så de kastet meg rett inn politibilen, sier Østvik til avisa.

Etter fem timer på glattcelle ble Svein sluppet fri uten å ha blitt bøtelagt eller anmeldt.

- Da jeg fikk forklart meg, forsto politiet at de hadde forhastet seg.

- Nå forstår jeg i alle fall hvordan Stein Lillevolden har hatt det i alle de årene han har demonstrert i gatene, sier Svein til VG.

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt Vidar Hjulstad sier til VG at politiet pågrep rundt 30 personer utenfor Ullevaal stadion før søndagens kamp.

Han sier at Østvik ikke vil få noen plett på rullebladet eller på attester som følge av pågripelsen.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ville ikke ha Svein som dansepartner
Se videointervju med Svein fra "Skal vi danse"-stuidioet her:


[obj:media:8093]