<strong>GIKK NED 30 KG:</strong> Filmregissør og skuespiller Kevin Smith ahr det siste året gått ned  over 30 kg, etter at han ble kastet ut av et fly fordi han var for tykk. Foto: All Over
GIKK NED 30 KG: Filmregissør og skuespiller Kevin Smith ahr det siste året gått ned over 30 kg, etter at han ble kastet ut av et fly fordi han var for tykk. Foto: All Over Vis mer

Ble kastet av flyet - mistet 30 kg

- Jeg er fortsatt sint på grunn av det som skjedde, sier Hollywoodstjernen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-regissør og skuespiller Kevin Smith (40)opplevde et av sine livs største nedturer da han for ett år siden ble kastet av et Southwestern Airlines-fly i USA fordi han var for tykk.

Nå innrømmer Smith - som blant annet er kjent for filmene «Clerks» og «Zack og Miri makes a porno» - at episoden fikk ham til å gjøre drastiske endringer i livet sitt.

I et intervju med TV-kanalen CNN tirsdag avslørte han at han har gått ned over 30 kg i løpet av det siste året.

Men Smith er ikke bare lykkelig over vekttapet.

- Jeg fortsatt sint på grunn av det som skjedde, og jeg har blandede følelser rundt slankingen. Jeg har mye større sympati for kraftige mennesker enn jeg har med de som er tynne. Selv kommer jeg aldri til å bli tynn, sier han ifølge People.

Hollywood-stjernen spøkte med han heller ikke har merket noe økt dametekke etter vekttapet.

- Jeg har mistet 30 kg, men det er ingen som sier «jeg vil gå til sengs med deg». Folk sier bare «fortsett sånn, du ser bedre ut»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kevin Smith ble kastet av flyet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer