BLE FLAU: - Det var snakk om en kåring i skoleavisa, og det var ekstremt flaut! Det verste er at jeg ikke så ut heller, det hadde vel heller å gjøre med at jeg var venn med alle, forteller Linni til Seher.no.. Foto: Privat
BLE FLAU: - Det var snakk om en kåring i skoleavisa, og det var ekstremt flaut! Det verste er at jeg ikke så ut heller, det hadde vel heller å gjøre med at jeg var venn med alle, forteller Linni til Seher.no.. Foto: PrivatVis mer

Ble kåret til trinnets peneste jente

- Ekstremt flaut, innrømmer den norske modellen.

SEHER.NO: I mars i fjor sjokkerte Linni Meisters (24) kjæreste, Berhard Bertzen (31), norske TV-seere da han fridde til sin utkårede midt i TVNorge-programmet "Wipeout". I september fødte også Linni sitt første barn.

sin egen blogg avslører nå Linni at hun, da hun gikk i tiende klasse, ble kåret til "Skolens peneste jente". Avsløringen kommer etter at hun møtte Andreas på byen, mannen som på samme tidspunkt blr kåret til den peneste gutten.

"Vi var high school sweethearts. He he. Slapp av, Bernhard og han kommer godt overens. He he. Noe som er utrolig barnslig som han minte meg på var visst at på ungdomskolen da vi gikk i 10nde klasse, ble han kåret til 10nde klasses peneste gutt og en viss annen jente med lys stemme kåret til 10nde klasses peneste jente", skriver 24-åringen på bloggen.

Til Seher.no bekrefter Linni Meister at historien stemmer, og at dette ikke var den eneste prisen hun fikk med seg hjem den dagen for mange år siden.

- Det var snakk om en kåring i skoleavisa, og det var ekstremt flaut! Det verste er at jeg ikke så ut heller, det hadde vel heller å gjøre med at jeg var venn med alle. I tillegg ble jeg kåret til "Skolens solstråle" og "Ballets utstråling", mimrer hun.

- Hva tenkte du da du fikk disse prisene, Linni?

- Jeg lo, og tenkte "Herregud!". Men jeg må si at jeg ikke helt skjønner vitsen med slike kåringer, det gir jo ingen mening - selv om det er hyggelig for dem det gjelder.

Nå er det derimot en helt annen som gjelder for den blide 24-åringen. Søndag er nemlig den store dagen der sønnen hennes, Dennis Michael, skal døpes.

- Det blir kjempegøy, med morsdag, dåp og Valentines Day på en gang! Jeg har prøvd å ta det litt med ro, men har fikset en del også, sa Linni til Seher.no fredag.

Samtidig avslørte hun at dåpen ikke blir av det gigantiske slaget.
 
- Først ville vi ha en kjempestor fest, men til slutt kom vi fram til at vi bare ville ha de nærmeste og familien til stede. Derfor kommer det vel totalt 40 gjester, fortalte hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Denne kroppen fødte for bare fire mnd. siden