Jason Derulo:

Ble kalt Usher - slo ned mann

Artisten så rødt etter at han ble forvekslet med Usher.

IKKE KALL HAM USHER: Å bli kalt Usher falt ikke i god jord hos artist Jason Derulo. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
IKKE KALL HAM USHER: Å bli kalt Usher falt ikke i god jord hos artist Jason Derulo. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Vi har alle våre grenser, og for «It Girl»-sangeren og «Cats»-skuespilleren Jason Derulo (32) går grensa ved å bli tatt for å være en annen, nærmere bestemt artistkollega Usher (43).

Under et besøk på Las Vegas-hotellet ARIA tirsdag morgen havnet «Savage Love»-sangeren i slåsskamp med to andre menn. Det melder TMZ.

- Hei, Usher!

Vitner har fortalt overfor TMZ at de to mennene skal ha passert Derulo ved en rulletrapp da en av dem skal ha ropt følgende etter artisten:

- Hei, Usher! Faen ta deg, kjerring!

Da skal «Savage Love»- sangeren ha reagert med å slå mannen i ansiktet slik at han havnet på gulvet.

VELOMTALT: Et bilde av artist Jason Derulo vakte stor oppsikt på Instagram, og ble til slutt fjernet av bildedelingstjenesten, som mente det strider mot deres retningslinjer. Foto: Skjermdump fra Instagram. Reporter: Jostein Sletten / Rød Løper Vis mer

Deretter skal Derulo angivelig ha klapset til den andre mannen, før vektere måtte gripe inn.

Flere vitner har filmet hendelsen, og videoene av artisten har blitt spredd på Twitter.

De to mennene har foreløpig ikke anmeldt hendelsen, men Derulo ble umiddelbart kastet ut og har blitt nektet adgang til hotellet. Ingen av de involverte skal ha blitt alvorlig skadet.

Derulo slo gjennom i 2009 med debutalbumet «Jason Derulo». Seinere har han blitt kjent for låter som «Wiggle», «Talk Dirty» og «Whatcha Say». I ettertid har han også vært å se som skuespiller i filmer som «Cats», «The Town» og «I Feel Pretty».

Usher på sin side slo gjennom som 16-åring i 1994 med albumet «Usher». Han har seinere hatt hitlåter som «Yeah!» og «My Boo».

Derulo har hittil ikke kommentert hendelsen.

LES OGSÅ: «Sister Wives»: - Det er frustrerende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer