BARNESTJERNE: Raven-Symoné spilte i populære "The Cosby Show" mellom 1989 og 1992. Nylig avslørte 29-åringen at hun på den tiden ble kalt tjukk – men hun vil ikke fortelle hvem som sto bak de sårende kommentarene. Foto: Scanpix
BARNESTJERNE: Raven-Symoné spilte i populære "The Cosby Show" mellom 1989 og 1992. Nylig avslørte 29-åringen at hun på den tiden ble kalt tjukk – men hun vil ikke fortelle hvem som sto bak de sårende kommentarene. Foto: ScanpixVis mer

Ble kalt tjukk som syvåring

Skuespiller og sanger Raven-Symoné snakker ut om sin tøffe barndom.

NY JOBB: For kort tid siden avslørte Raven-Symoné at hun har blitt én av programlederne i det populære talkshowet "The View". Det var også her hun fortalte om den tøffe tiden i barndommen. Foto: Scanpix
NY JOBB: For kort tid siden avslørte Raven-Symoné at hun har blitt én av programlederne i det populære talkshowet "The View". Det var også her hun fortalte om den tøffe tiden i barndommen. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Raven-Symoné Pearman (29) startet karrieren i svært ung alder, og ble for alvor kjent som Olivia Kendall i «The Cosby Show» på 1990-tallet.

Siden den gang har hun jobbet som både skuespiller og musiker, og i dag er hun én av programlederne i talkshowet «The View».

Det var også her hun nylig valgte å komme med en rystende avsløring om tiden hun jobbet på «The Cosby Show».

– Det var et helt bord med mat og du kunne bare spise hva du ville, men jeg husker at folk sa: «Du kan ikke spise det, du begynner å bli feit!». Jeg var bare syv år gammel og jeg var sulten, sa Raven-Symoné ifølge ContactMusic.

29-åringen ville likevel ikke fortelle hvem som sto bak de sårende kommentarene.

– Jeg kommer ikke til å si hvem som sa disse tingene til meg, men det var dét jeg ble fortalt fra en svært ung alder, fortsatte hun.

Saken fortsetter under bildet.

Nylig snakket Raven-Symoné med People om selvtillit, og forklarte at hun i dag er fornøyd med seg selv og kroppen sin – men det betyr ikke at hun ikke har dager som er dårligere enn andre.

– Da klarer jeg bare å skjule det. Jeg låser de vanskelige tankene inne. Jeg tar på meg et ekstra lag med sminke, så er jeg klar, sa skuespilleren. 

LES OGSÅ: Avslørte sin seksuelle legning på Twitter

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.