- Ble kalt svarting og ape

Rapduoen opplevde mobbing under oppveksten.

OPPLEVDE MOBBING: Chirag Patel (t.v.) opplevde mobbing under ungdomstiden. Til høyre er Magdi Ytreeide Abdelmaguid. Foto: Anders Myhren/Seher.no
OPPLEVDE MOBBING: Chirag Patel (t.v.) opplevde mobbing under ungdomstiden. Til høyre er Magdi Ytreeide Abdelmaguid. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapduoen Karpe Diem er aktuelle med det nye albumet «Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden», som allerede har rukket å få gode anmeldelser.

I et intervju med Dagbladet snakker Chirag Patel (28) ut om mobbingen han opplevde under oppveksten.

- Jeg ser ikke på meg selv som et offer, men jeg opplevde tilfeller av banal, konfronterende rasisme i ungdomstida. Fra skjellsord som svarting og pakkis, til apelyder. Selv om det ikke er noe jeg tenker på hver dag, har de få, men grove, situasjonene jeg havnet i satt seg fast i hukommelsen min, sier han til avisen.

28-åringen står imidlertid fast ved at han ikke har hatt en vond oppvekst.

Patel tror det er få innvandrerungdommer som ikke har vært borte i noen form for rasisme under oppveksen.

- Men som vi har skrevet om på denne plata, rasisme går begge veier.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fjorårets «Spellemenn» utelatt i år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer