Julianne Hough:

Ble kalt «for tjukk» hver eneste dag på filmsett

- Jeg har aldri vært så tynn i mitt liv.

MISTET SELVTLLITEN: Skuespiller Julianne Hough var i utgangspunket fornøyd med seg selv, helt til hun ble kalt «for tjukk» på et filmsett hver eneste dag. Foto: NTB Scanpix
MISTET SELVTLLITEN: Skuespiller Julianne Hough var i utgangspunket fornøyd med seg selv, helt til hun ble kalt «for tjukk» på et filmsett hver eneste dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Skuespiller Julianne Hough (29) er kjent fra filmer som blant annet «Safe Haven», «Footloose» og «Dirty Grandpa».

Hun er også en kjent profesjonell danser som blant annet har vært med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Nå for tiden er hun fullt opptatt med innspillingen til filmen «Bigger» som har premiere i 2018.

29-åringen er kjent for å være veldig selvsikker, men i et nylig intervju med magasinet Redbook kan skuespillerstjernen avsløre at hun ikke alltid har vært like trygg på seg selv.

- Jeg var veldig stolt og fornøyd med meg selv, men noe endret seg på ungdomsskolen, forteller filmstjernen.

Ble kalt tjukk

Da Julianne ble eldre endret hun hele synet på seg selv etter at hun ble utsatt for en ubehagelig opplevelse på et filmsett.

- Jeg gjorde en film hvor jeg ble fortalt at jeg var for tjukk for rollen hver eneste dag, forteller hun og legger til at hun selv synes hun egentlig var for tynn.

- Jeg har aldri vært så tynn i hele mitt liv, forteller hun.

Saken fortsetter under:

STJAL OPPMERKSOMHETEN: Julianne Hough stjal oppmerksomheten under Emmy-utdelingen i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
STJAL OPPMERKSOMHETEN: Julianne Hough stjal oppmerksomheten under Emmy-utdelingen i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mistet selvtilliten

Etter den ubehagelige opplevelsen mistet Julianne selvtilliten, og startet å sammenligne seg selv med andre.

Ved å stadig strebe etter ting hun liker ved seg selv, og trene på å tenke positivt, lærte skuespillerstjernen til slutt å bli glad i seg selv igjen.

- Hver gang jeg tok et bilde, la jeg det heller bort og ville ta et nytt ett. Men når jeg nå ser et bilde av meg selv, selv om jeg ikke liker det, forsøker jeg alltid å finne noe positivt ved det, forteller hun.

Enkelte dager kan Julianne føle seg mindre sikker på seg selv, men da har hun et lurt triks i ermet som får hun til å tenke på noe annet.

- Når jeg føler meg usikker gjør jeg noe helt merkelig og tullete for å få tankene over på noe annet. Noe gøy som minner meg om friheten jeg følte som liten, før alt skjedde, forteller hun.

Ble misbrukt som barn

Det har ikke bare vært lett å være Julianne Hough. Som barn ble også 29-åringen utsatt for grufulle hendelser.

Allerede som 10-åring flyttet den amerikanske blondinen til London for å bli danser sammen med broren Derek Hough (32). I et intervju med Cosmopolitan i 2013 kunne Julianne avsløre at oppholdet i London medførte at hun ble misbrukt i en årrekke.

Saken fortsetter under:

SØSKEN: Julianne Hough og Derek Hough under Emmy-utdelingen i 2013. Foto: NTB Scanpix
SØSKEN: Julianne Hough og Derek Hough under Emmy-utdelingen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mens jeg var i London ble jeg misbrukt, psykisk, fysisk, alt sammen, fortalte hun til magasinet den gang.

24-åringen, som spiller et tidligere offer for misbruk i filmen «Safe Haven», ville ikke gå i detaljer om hvordan hun ble misbrukt eller av hvem.

Imidlertid avslørte hun at misbruket ble verre da hun nådde puberteten, og at misbrukeren truet henne.

- Jeg ble fortalt at hvis jeg noen gang reiste tilbake til USA, kom tre ting til å skje. Én: Jeg ville ikke bli til noen ting. To: Jeg skulle jobbe på «Whataburger». Tre: Jeg kom til å ende opp som en tøyte. Så jeg tenkte, «jeg kan ikke reise hjem, jeg må være denne personen».

Julianne forklarte videre hvorfor hun ikke fortalte foreldrene om misbruket - som varte helt til hun turte å reise hjem til USA som 15-åring.

- Jeg ville heller ta på meg presset alene. Jeg har aldri villet være en byrde for noen. Jeg pleide ikke å snakke før jeg ble snakket til. Jeg var perfekt, men det var perfeksjon med en svakhet, fortalte hun.

Dancing with the stars-stjernen Julianne Hough giftet seg i romantiske omgivelser i Idaho. Vis mer

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-par avslørte forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer