KYSSET ALLE PARADISE-JENTENE: Oda Haukaas (t.h.) sier til Seoghør.no at hun kysset alle Paradise-jentene under og etter årets sesong. Her er hun sammen med sin Paradise-kollega Mari Jordal. Foto: TV3
KYSSET ALLE PARADISE-JENTENE: Oda Haukaas (t.h.) sier til Seoghør.no at hun kysset alle Paradise-jentene under og etter årets sesong. Her er hun sammen med sin Paradise-kollega Mari Jordal. Foto: TV3Vis mer

- Ble kalt for hore da jeg kom ut av skapet

Paradise-Oda ble møtt med sterke reaksjoner da hun 16 år gammel stod frem som bifil.

SEOGHØR.NO: Oda Haukaas (23) har fått mye oppmerksomhet for sin flørting med både de mannlige og kvinnelige deltagerne i årets norske sesong av TV3s realityserie «Paradise Hotel», etter at hun tidlig avslørte at hun er bifil.

Til tross for at hun opplevde å bli hetset på Facebook rett etter at årets sesong hadde begynt på TV, sier Oda til Seoghør.no at hun nå nesten bare får positive tilbakemeldinger.

Ble møtt med skjellsord
Like lett var det ikke da hun som 16-åring stod frem og fortalte sine venner om at hun også ble tiltrukket av jenter.

- Folk kalte meg «hore» og andre stygge ting, da jeg kom ut av skapet. Det var ikke populært i 9. klasse. Jeg var vel den eneste jenta i Brumunddal jeg visste om, som var åpen om at jeg også liker jenter.

- Henger igjen

Oda - som fortsatt bor i Brumunddal - tror hun hadde fått færre reaksjoner hvis hun hadde bodd på et større sted.

- Det henger nok fortsatt en del fordommer igjen på et sted som Brumunddal. Men heldigvis er jeg en person som ikke lar sånt går for mye innpå meg. Men det er jo trist å få sånt slengt etter seg.

- Foreldrene mine har imidlertid støttet meg og ikke sagt noe på det, sier hun til Seoghør.no.

Oda sier hun vurderer å flytte fra hjembygda til sommeren.

- Jeg kjenner at jeg er rastløs og har lyst til å bo et annet sted. Kanskje det blir Oslo, men ingenting er foreløpig bestemt.

Oppfordrer jenter til å stå frem
Oda sier hun tror hun har kysset alle jentene som er med i årets «Paradise Hotel».

- Jeg klina nok med alle. Jeg rota nok med flere av guttene også, men jentene lokket mer, sier hun og ler.

Til tross for reaksjonene hun møtte som 16-åring, angrer hun ikke på at hun stod fram på måten hun gjorde.

- Jeg vil oppfordre alle jenter som er bifile til å lesbiske eller bifile til å stå frem. Jeg mener man blir lykkeligere av å leve som den man er, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Paradise-Oda hetses på Facebook