KJEKKAS: Da Will Smith dro på stranda på Ibiza, ble han jaget av fans som ville ta bilde sammen med han.  Foto: LOTE / Splash News/ All Over Press
KJEKKAS: Da Will Smith dro på stranda på Ibiza, ble han jaget av fans som ville ta bilde sammen med han. Foto: LOTE / Splash News/ All Over PressVis mer

Ble jaget av toppløse kvinner

Will Smith skapte kaos, da han bestemte seg for å ta en tur på stranda.

SEOGHØR.NO: Will Smith (45) er ifølge ryktene, i full gang med å spille inn filmen «Game Brain». Her skal han spille en lege, som forsker på idrettsutøveres hjerner.   

Torsdag viste han frem sin veltrente kropp på stranden i Ibiza, til damenes store glede. Smith ble nemlig jaget av toppløse kvinner, som ville ta bilde sammen med han.

«Men in black»- skuespilleren hadde på seg svart shorts og svart singlett, som fremhevet de flotte musklene hans. Sammen med hvite joggesko, så han avslappet og kul ut.

Selv om han tiltrakk seg flest damer, var det også flere menn som benyttet anledningen til å ta et bilde med den verdenskjente skuespilleren.

POPULÆR: Den verdenskjente skuespilleren, måtte bli med på mange selfies på stranda.  Foto: Splash News/ All Over Press
POPULÆR: Den verdenskjente skuespilleren, måtte bli med på mange selfies på stranda. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Etter mange år i medias søkelys, er kjekkasen vant til at det blir oppstyr, når han viser seg i offentligheten.

Man skulle kanskje tro han var lei, men Smith så ut til å nyte oppmerksomheten han fikk torsdag, og stilte gladelig opp på bilder. Det er muligens ikke et mareritt å bli fulgt etter av toppløse damer, heller.

KOSTE SEG: Will Smith hadde ikke noe imot fotografene på Ibiza.  Foto: LOTE / Splash News/ All Over Press
KOSTE SEG: Will Smith hadde ikke noe imot fotografene på Ibiza. Foto: LOTE / Splash News/ All Over Press Vis mer

Kona, Jada Pinkett-Smith, var ikke med på turen og paret har blitt utsatt for skilsmisserykter, den siste tiden. Etter at Smith og «Focus»-kollega Margot Robbie, tok koselige bilder sammen i en «photobooth», begynte ryktene å svirre. På bildene løfter hun opp toppen, slik at BH-en synes. Senere avkreftet hun det hele på Twitter, ved å skrive at det bare var for gøy.

I tillegg har barnevernsmyndighetene i Los Angeles startet full etterforskning av filmstjernen Will Smith og hans familie.

Nettsiden Radaronline hevder at myndighetene skal ha gått til aksjon etter å ha mottatt en bekymringsmelding fra en anonym kilde.

Bakgrunnen for henvendelsen skal være et bilde av Will Smiths 13 år gamle datter Willow sammen med den 20 år gamle mannlige modellen Moses Arias.

BARNEVERNET: Nå blir familien ettersøkt av barnevernet.  Foto: insight media/All Over Press
BARNEVERNET: Nå blir familien ettersøkt av barnevernet. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Fotografiet, som viste Arias i bar overkropp med 13-åringens hode i fanget vakte umiddelbart sterke reaksjoner, og ble fjernet kort tid etterpå.

- Tipseren uttrykte bekymring for Willows velferd, basert på innholdet i bildet, sier kilden til Radaronline.

«Men in black»-stjernen Will Smith og hans kone Jada Pinkett Smith skal ha samarbeidet med barnevernsmyndighetene så godt de kan.

LES MER: Etterforskes av barnevernet