Ble invitert på nachspiel til Mike Tyson

«Tigerstaden»-jentene kapret oppmerksomheten til den skandaleombruste boksestjernen i Los Angeles. Se video!

SEOGHØR.NO: De fire kvinnelige realitystjernene Linni Meister (27), Carina Dahl (28), Mari Haugersveen (30) og Anette-Marie Antonsen (27) drar i sin nye sesong av TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden» blant annet på tur til USA sammen.

Der fikk de en opplevelse de sent vil glemme.

Selv om jentene er vant til å glitre på norske kjendisfester, fikk de nemlig hakeslepp da de støtte på den tidligere verdensmesteren i tungvektsboksing, Mike Tyson.

De norske jentene var i ferd med å sjekke inn på det fasjonable hotellet «The London» i Los Angeles, da de så mannen med kallenavnet «Iron Mike».

- Jeg ble så «starstruck». Han var to-tre meter unna meg . Jeg hadde lyst til å få skrytebilde av oss til Facebook, men jeg stivnet helt, sier Anette-Marie Antonsen.

Men Mike Tyson - som i helgen avslørte at han sliter med store rusproblemer - lot seg likevel sjarmere av de norske jentene og ba de komme på nachspiel hos ham i Las Vegas, når de skulle dit senere på turen.

Jentene holder imidlertid kortene tett til brystet og vil ikke røpe om de sa ja til bokserens invitasjon.

- Han inviterte oss på nachspiel i Las Vegas. Vi skulle kontakte ham når vi kom dit. Men dere får vente og se hva som skjer, sier Linni Meister til Seoghør.no.

Jentene legger imidlertid ikke skjul på at det blir mye følelser i serien, som har premiere 29. september.

- Vi gjør mye vi ikke kan, og det blir mye grining, sier de og ler.

LES OGSÅ: - Jeg er alkoholiker og døden nærLik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.