<strong>POPULÆR:</strong> Den 1.98 cm høye programlederen er for tiden aktuell i TV-programmet «Ønskedrømmen» på TV 2. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Den 1.98 cm høye programlederen er for tiden aktuell i TV-programmet «Ønskedrømmen» på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ble invitert på date av Ricki Lake

Den populære programlederen Øyvind Mund fikk et tilbud han ikke kunne motstå... eller?

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da den populære programlederen Øyvind Mund (46) var på farten i TV 2-programmet «Gylne tider» møtte de blant annet storheter som Pamela Anderson (44), George fra Seinfeld og Alberto Tomba (45).

Men et minne som står klart i hukommelsen til 46-åringen er da han og «Gylne tider»-gutta traff på talkshow-dronningen Ricki Lake (43).

- Etter intervjuet spurte hun «hva skal dere gjøre i kveld?». Hun skulle ha halloween-party, forteller Mund til Dagbladet Søndag.

Men den norske programlederen var ikke så veldig interessert i å dra på fest med talkshowdronningen.

- Jeg svarte at vi hadde planer, sier han i intervjuet.

I ettertid har han og gutta angret på at de ikke takket ja.

- Faen, hva var det som skjedde der? Jeg sa nei, uten at vi hadde de store planene. Utallige folk som senere har hørt historien har reagert med «herregud!» og «hvorfor?», forteller han videre.

Den 1.98 cm høye programlederen er for tiden aktuell i TV-programmet «Ønskedrømmen» på TV 2. Finn ut når det går ved å klikke deg inn på Seher.nos store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brangelina ble mann og kone i «hemmelig» bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer