Caitlyn Jenner:

Ble ikke invitert i bryllupet

- Hun var ikke på gjestelisten.

FIKK IKKE INNBYDELSE: Caitlyn Jenner fikk ikke feire sin tidligere stedatter Kourtney Kardashians store dag. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/Enrico Di Virgilio/Veronesi/BackgridUK/NTB
FIKK IKKE INNBYDELSE: Caitlyn Jenner fikk ikke feire sin tidligere stedatter Kourtney Kardashians store dag. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/Enrico Di Virgilio/Veronesi/BackgridUK/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Familien og venner var samlet for å ta del i den store dagen da Kourtney Kardashian (43) og Travis Barker (46) giftet seg i Italia i helgen.

Flere fra Kardashian/Jenner-klanen delte bilder på sosiale medier fra vakre Portofino hvor bryllupet ble holdt, og bruden selv har også publisert flere glimt fra vielsen.

Kourtneys mor, Kris Jenner (66), og søstrene Kim Kardashian (41), Khloé Kardashian (37), Kendall Jenner (26) og Kylie Jenner (24), samt Kourtneys tre barn Mason (12), Penelope (9) og Reign (7), var alle hjertelig til stede.

Det var også Travis' datter Alabama (16), sønnen Landon (18) og stedatteren Atiana (23).

«Ikke nær nok»

En som derimot ikke var å se var Caitlyn Jenner (72).

«Caitlyn Jenner droppet ikke bryllupet deres med vilje. Faktumet er at hun ikke var på gjestelisten», melder TMZ.

SJOKKDELTAKER: Det var til alles store overraskelse da det ble avslørt av «Phoenixen» i amerikanske «Maskorama» var Caitlyn Jenner. Video: Se og Hør. Vis mer

Ifølge kilder nær brudeparet, mottok aldri Jenner en invitasjon engang, men det skal imidlertid ikke være noen vonde følelser mellom dem. Duoen ønsket seg en veldig liten og intim seremoni, og 72-åringen står dem rett og slett ikke nær nok, skriver nettstedet.

«Kildene våre sier at det ikke handler om at Kourtney og Caitlyn ikke har et forhold lenger, for det har de. Men de hverken ser eller snakker med hverandre så ofte, så Kourtney følte ikke at hun trengte å invitere henne», står det videre.

Flere ble hjemme

En som heller ikke var å se i bryllupet, var brudens lillebror, Rob Kardashian (35). Han var derimot invitert, men valgte selv å droppe begivenheten.

Rob, som kun ved helt spesielle episoder har dukket opp i familiens reality-show de siste årene, har også holdt en svært lav profil i media - i motsetning til sine søstre.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

- Han er fremdeles en veldig privat person og foretrekker rolige feiringer hvor det ikke er mange fotografer. Han liker ikke å være i rampelyset. Bryllupet hadde blitt altfor mye for ham, forteller en venn til Us Weekly.

Heller ikke Kourtneys eks-kjæreste og far til hennes tre barn, Scott Disick (38), var til stede.

- Scott er ikke nødvendigvis på et sted hvor han ønsker å se Kourtney gifte seg, fortalte en kilde til Entertainment Tonight like før bryllupet, og fortsatte:

- Han er bare ikke der følelsesmessig ennå. Kourtney vil ikke ha ham der hvis han kommer til å oppføre seg rart på grunn av det.

LES OGSÅ: - Vi var veldig tiltrukket av hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer