FORMEN: Øystein Hetland avslører at formen hans overraskende nok ble dårligere etter deltakelsen i «Farmen». Foto: Andreas Fadum
FORMEN: Øystein Hetland avslører at formen hans overraskende nok ble dårligere etter deltakelsen i «Farmen». Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Ble i dårligere form av «Farmen»

Finalist Øystein Hetland kom med overraskende avsløring.

Publisert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld kom nyheten om at det var Eilev Bjerkerud (27) som stakk av med seieren i «Farmen».

Da Seoghør.no tok en prat med finalistene, avslørte Øystein Hetland (26) av deltakerrollen førte til overraskende fysiske bivirkninger.

- Jeg har blitt i dårligere form fysisk. Jeg var mye bedre trent før, sa Hetland til Seoghør.no.

De psysiske påvirkningene av deltakelsen har han imidlertid ingenting å si om enda.

- Jeg vet ikke hvordan jeg har blitt påvirket psykisk. Jeg får kanskje vite det etterhvert. Jeg vil ikke si at jeg har blitt et bedre menneske eller noe sånt, men jeg har hvertfall storkost meg, sier Øystein.

Se video under!

FINALEN: Eilev Bjerkerud klarte ikke å skjule gleden da han vant Farmen. Her med Marte Søreide og Gaute Grøtta Grav. Foto: Se og Hør
FINALEN: Eilev Bjerkerud klarte ikke å skjule gleden da han vant Farmen. Her med Marte Søreide og Gaute Grøtta Grav. Foto: Se og Hør Vis mer

Finalistene Øystein, Marte Søreide (23) og vinner Eilev Bjerkerud (27) fortalte også at alt ikke er som det virker på TV.

- Vi jobba faktisk veldig veldig hardt. Det var jobb 6 dager i uka fra du stod opp til du la deg. Og det virker kanskje ikke helt sånn på skjermen. Så det var psykisk og fysisk en stor påkjenning, sa Eilev.

Mange tror kanskje at vi har dagens hjelpemiddel med oss. Vi bruker gammeldags verktøy og virkelig levd som de gjorde i 1915, så det har vært en kjempe læringskurve, sa Marte.

- Vi har jobbet fra morgen til kveld hver dag og på TV så ser det ikke sånn ut. Folk tror det er litt sånn leirskole og lurer på hvordan dagene går og at det er litt kjedelig. Men ukene gikk dødsfort og vi hadde masse å gjøre hele tiden, sa Øystein.

 

LES OGSÅ: Gikk ned 25 kilo på gården

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer