- Ble i dårligere form av «Farmen»

Finalist Øystein Hetland kom med overraskende avsløring.

FORMEN: Øystein Hetland avslører at formen hans overraskende nok ble dårligere etter deltakelsen i «Farmen». Foto: Andreas Fadum
FORMEN: Øystein Hetland avslører at formen hans overraskende nok ble dårligere etter deltakelsen i «Farmen». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld kom nyheten om at det var Eilev Bjerkerud (27) som stakk av med seieren i «Farmen».

Da Seoghør.no tok en prat med finalistene, avslørte Øystein Hetland (26) av deltakerrollen førte til overraskende fysiske bivirkninger.

- Jeg har blitt i dårligere form fysisk. Jeg var mye bedre trent før, sa Hetland til Seoghør.no.

De psysiske påvirkningene av deltakelsen har han imidlertid ingenting å si om enda.

- Jeg vet ikke hvordan jeg har blitt påvirket psykisk. Jeg får kanskje vite det etterhvert. Jeg vil ikke si at jeg har blitt et bedre menneske eller noe sånt, men jeg har hvertfall storkost meg, sier Øystein.

Se video under!

Finalistene Øystein, Marte Søreide (23) og vinner Eilev Bjerkerud (27) fortalte også at alt ikke er som det virker på TV.- Vi jobba faktisk veldig veldig hardt. Det var jobb 6 dager i uka fra du stod opp til du la deg. Og det virker kanskje ikke helt sånn på skjermen. Så det var psykisk og fysisk en stor påkjenning, sa Eilev.

Mange tror kanskje at vi har dagens hjelpemiddel med oss. Vi bruker gammeldags verktøy og virkelig levd som de gjorde i 1915, så det har vært en kjempe læringskurve, sa Marte.- Vi har jobbet fra morgen til kveld hver dag og på TV så ser det ikke sånn ut. Folk tror det er litt sånn leirskole og lurer på hvordan dagene går og at det er litt kjedelig. Men ukene gikk dødsfort og vi hadde masse å gjøre hele tiden, sa Øystein.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer