Victoria Beckham:

Ble hyllet på bursdagen: - Du er perfekt på alle måter

Firebarnsmoren fylte 43 år. 

VISTE KJÆRLIGHET: David Beckham delte en søt kjærlighetserklæring da kona gjennom snart 19 år hadde bursdag. Foto: NTB scanpix
VISTE KJÆRLIGHET: David Beckham delte en søt kjærlighetserklæring da kona gjennom snart 19 år hadde bursdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Mandag 17. april fylte Victoria Beckham 43 år, noe verken ektemannen David (41) eller barna lot gå ubemerket hen.

Hele gjengen benyttet anledningen til å gi en gratulasjon og kjærlighetserklæring til den berømte motedesigneren.

«Gratulerer med dagen til en fantastisk mor, kone og venn. Vi elsker deg. Ha en fantastisk dag, Victoria Beckham», skrev den tidligere fotballspilleren til et gammelt og humoristisk bilde av bursdagsbarnet.

Den berømte familien på seks legger sjelen skjul på at de har et svært tett familiebånd, og det gjorde de heller ikke på Victorias bursdag.

«Kjære mamma, gratulerer med dagen. Du er den beste moren som finnes», skrev 12 år gamle Cruz.

Dear Mum happy birthday you are the best mum ever @victoriabeckham #bestmumever ❤️❤️😜

Et innlegg delt av Cruz Beckham (@cruzbeckham)

- Den mest fantastiske moren

Heller ikke sønnen Romeo (14) sparte på kruttet i sin bursdagshilsen.

«Mamma, jeg elsker deg så mye og jeg håper at du har den beste dagen. Du er den mest fantastiske moren og du er perfekt på alle måter. Jeg elsker hvordan du får meg til å le hver eneste dag og uansett hva som skjer, virker du alltid glad. Jeg elsker deg fra månen og tilbake. Ha den beste dagen», skrev 14-åringen.

Selv delte også Victoria en video på sin egen Instagram-profil, der datteren Harper (5) synger bursdagssangen til henne.

Det britiske stjerneparet har også sønnen Brooklyn (18) sammen.

🙏🏻 I love u @davidbeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham 💕💕💕💕

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

- Vi er en sterk familie

David og Victoria Beckham møtte hverandre for første gang under en fotballkamp i 1997. Den gang var han en av verdens fremste fotballspillere for Manchester United, mens hun var «Posh Spice» i jentegruppa Spice Girls.

Duoen fikk massiv oppmerksomhet og ble kalt «Posh and Becks» da britiske medier omtalte dem.

Den 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg på et slott i Irland.

Saken fortsetter nedenfor.

SUPERPAR: David og Victoria Beckham har alltid vært favoritter i kjendispressen og barna har vokst opp i rampelyset. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: David og Victoria Beckham har alltid vært favoritter i kjendispressen og barna har vokst opp i rampelyset. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fem år etter bryllupet ble ekteskapet preget av en utroskapsskandale, da Beckhams tidligere assistent, Rebecca Loos, hevdet å ha hatt en affære med 41-åringen.

David avviste ryktene, og i senere år har David og Victoria virket lykkeligere enn på lenge.

På starten av året avslørte David at han og kona har fornyet ekteskapsløftene sine.

- Vi er en sterk familie. Vi har sterke foreldre. Vi ble oppdratt med de riktige verdiene. Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn, har David fortalt til Us Weekly.

LES OGSÅ: Romanseryktene svirrer rundt Hollywood-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer