- Ble holdt i fangenskap

Hevder kidnapperene tvang ham til å ta dop...

BORTFØRT: Jeremy London hevder han ble holdt i fangenskap og tvunget til å ruse seg. Foto: Stella
BORTFØRT: Jeremy London hevder han ble holdt i fangenskap og tvunget til å ruse seg. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: Da Jeremy London (37) og kona Melissa Cunnigham punktere, kom det to menn for å hjelpe dem - dette viste seg å være kidnappere, melder RadarOnline.

Skuespilleren har fortalt politiet at han ble kidnappet på kvelden 10 mai, og at han ble holdt i fangenskap til morgenen etter. Bortførerene skal ha tvunget London til å ruse seg. En av mennene, er nå arrestert under påtale av blant annet kidnapping.

Det spekuleres i om «Party of Five»-skuespilleren har forfalsket sin egen bortføring, ettersom det er en kjent sak at han sliter med rusavhengighet.

37-åringen giftet seg med skuespillerkollega Melissa Cunningham i september 2006, og paret fikk sin første sønn, Lyrik (3), kort tid etter. Men nå skal paret skille seg, og de må ta tilfeldige dop-tester i forbindelse med foreldreretten over sønnen.

Kilder hevder at kona, Melissa, var med i bilen, men at hun ble kjørt hjem av kidnapperne fordi hun var så redd. Og dette setter virkelig ingen stopper for mistenksomheten om en forfalskning, skriver RadarOnline.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg brydde meg ikke om jeg døde