Chantel Giacalones:

Ble hjerneskadet etter allergisk sjokk

Familien får gigant-erstatning etter datterens tragedie i 2013.

BLE HJERNESKADET: Skuespiller Chantel Giacalone ble i 2013 hjerneskadet etter å ikke ha fått tilstrekkelig legehjelp. Nå får familien erstatning. Foto: Privat / Instagram
BLE HJERNESKADET: Skuespiller Chantel Giacalone ble i 2013 hjerneskadet etter å ikke ha fått tilstrekkelig legehjelp. Nå får familien erstatning. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert

Vi skal tilbake til 2013, året da den amerikanske skuespilleren Chantel Giacalone (35) fikk livet snudd på hodet i løpet av bare kort tid.

Skuespilleren er nemlig allergisk mot peanøtter, og gikk i anafylaktisk sjokk, som ifølge Lommelegen er potensielt livsfarlig. Det er en situasjon der pasienten må få hjelp umiddelbart.

Giacalone hadde spist en saltkringle, og de siste åtte årene har ikke livet vært det samme. Ifølge People fikk hun en hjerneskade etter hendelsen, og familien har siden saksøkt ambulansefirmaet som behandlet den da 27 år gamle skuespilleren.

Millionerstatning

Familien hevder behandlingen var mangelfull og derfor er årsaken til at Giacalone ble hjerneskadet, mistet taleevnen og i dag bare kan kommunisere med øynene.

Men fredag fikk familien endelig en gladnyhet etter den tragiske hendelsen. Selv om det naturligvis ikke gir skuespilleren det normale livet tilbake, ble det kjent at familien har fått tildelt en erstatning på 29,5 millioner dollar, over 250 millioner norske kroner.

- Nå vet jeg i det minste at datteren min blir passet på, og det er jeg glad for, sa faren etter at erstatningen ble kjent, ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.