Vant «Farmen»:

Ble historisk:
- Følte meg alene

Daniel Engeli Godø vant «Torpet», og også «Farmen»- på andre forsøk. Men det skjedde ikke uten tårer og svært tunge øyeblikk.

SEIRET: Vinneren av «Farmen» 2021 er kåret etter en uhyre jevn finale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen 2021» er over, og søndag ble det klart at det var Daniel Engeli Godø (30) som vant konkurransen, etter først å ha vunnet «Torpet» noen uker før.

Det er det ingen som har klart tidligere. Godø ble dermed på samme tid historisk.

- Fatter det ikke

Overfor Se og Hør legger ikke vinneren skjul på at han fortsatt ikke helt skjønner hva som har skjedd.

- Jeg prøver å forstå det, men fatter ikke at jeg faktisk har vunnet «Farmen»! Jeg følte jeg var ferdig da jeg vant «Torpet», og da jeg kom inn på hovedgården ga jeg egentlig opp. Jeg hadde på en måte klart det jeg skulle klare, forteller han.

Han fortsetter:

- At jeg står her nå, at jeg har kommet meg gjennom finaleuken og helt til topps... Jeg fatter det bare ikke. Jeg tror ikke jeg kommer til å forstå det før jeg kjører bilen bort til hytten min.

- Ganske sykt

Det ble en spennende og intens finale mellom de to finalisene Godø og Tonje Frigstad (21). Tradisjonen tro ble finalen avgjort gjennom en kunnskapskonkurranse, og på stillingen 10-10, ble den avgjort på et utslagsspørsmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.