Ble hetset etter krampegråten

Men comeback-klare Miguel hevder de tårevåte scenene på «Paradise Hotel» ikke var helt slik de så ut på TV...

TÅREVÅT AVSKJED: Miguel Kristiansen han fikk mye pepper for sin tårevåte avskjed etter kun to dager i årets «Paradise Hotel». Men da han fikk vite at han skulle inn igjen, steg humøret betraktelig... Foto: TV3
TÅREVÅT AVSKJED: Miguel Kristiansen han fikk mye pepper for sin tårevåte avskjed etter kun to dager i årets «Paradise Hotel». Men da han fikk vite at han skulle inn igjen, steg humøret betraktelig... Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag overrasket Tønsberg-mannen Miguel Kristiansen (20) årets «Paradise Hotel»-deltagere med å gjøre comeback i TV3s realityserie, til tross for at han tidligere røk ut etter kun to dager på skandalehotellet.

Miguel vakte oppsikt med å la tårene flomme foran Paradise-kameraene, da han røk ut forrige gang mens han hulkende beklaget at han ikke hadde fått noen sjanse til å gjøre seg bemerket i serien.

Til Seoghør.no sier Miguel at det var en stor lettelse da han fikk vite at han skulle inn igjen.

- Det tok vel en time fra jeg kom ut fra hotellet til jeg fikk vite det. Da bedret humøret seg. Da jeg kom inn igjen etter å ha ventet noen dager, skjønte jeg at de fleste der ikke var så glade for å se meg.

- De smilte og ga meg klemmer, men jeg skjønte at flere av dem spilte dobbelt.

Etter at episoden hvor han røk ut ble vist på TV, har Miguel blitt utsatt for mye hets fra Paradise-fans på nettet.

- Det er nok de yngste seerne som sitter på nettet og kommenterer underveis. De fyrer seg opp og kaller meg for «taper» og sånn.

- Men jeg har også fått mye støtte fra folk som synes det er greit å vise følelser, og når jeg går rundt i Trondheim hvor jeg bor, er det ingen som har sagt noe negativt til meg. Jeg bryr meg uansett ikke om kritikken. Det er ikke noe galt i å vise følelser, sier Miguel til Seoghør.no.

Etter at han så opptakene av seg selv, mener han imidlertid at TV-bildene får ham til å fremstå som langt mer gråtkvalt enn det han var i virkeligheten.

- De har brukt bildene hvor jeg er mest følelsesladd flere ganger og klippet dem sammen, slik at det ser ut som om jeg strigråter. Men det er vel sånn man må regne med i «Paradise Hotel».

- De syntes vel det passet å klippe det sammen med at jeg var ganske kjepphøy når jeg kom inn, sier Miguel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nektet å kle seg naken på «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer