FIKK POLITIBESØK: - Hun har ikke blitt anholdt, hun ble ikke arrestert. Og det var ingen andre involvert. Vi tok turen til Mischa Bartons hjem fordi hun hadde medisinske problemer som jeg ikke har fullmakt til å snakke om, sier politioffiser April Hardi Foto: All Over Press
FIKK POLITIBESØK: - Hun har ikke blitt anholdt, hun ble ikke arrestert. Og det var ingen andre involvert. Vi tok turen til Mischa Bartons hjem fordi hun hadde medisinske problemer som jeg ikke har fullmakt til å snakke om, sier politioffiser April Hardi Foto: All Over PressVis mer

Ble hentet av politiet - igjen

Men denne gangen var det andre grunner som lå bak.

SEHER.NO: Det var onsdag ettermiddag at politiet måtte rykke ut til Mischa Bartons hjem, etter at skal skuespilleren skal ha opplevd dramatiske "medisinske problemer", skriver OK! Magazine.

For ifølge offiser April Harding i Los Angeles-politiet var ikke superstjernen på kant med loven denne gangen.

- Hun har ikke blitt anholdt, hun ble ikke arrestert. Og det var ingen andre involvert. Vi tok turen til Mischa Bartons hjem fordi hun hadde medisinske problemer som jeg ikke har fullmakt til å snakke om, sier han til nettstedet.

Politiet dro altså i all hast hjem til skuespilleren etter å ha fått en telefon om at hun trengte hjelp. Én patruljebil ankom stedet, og skal ha eskortert Mischa til et ikke-navngitt sted.

I fjor ble 23-åringen innlagt på rehab etter å ha blitt tatt med blant annet marijuana.

Bartons talspersoner har foreløpig ikke vært tilgjengelige for å kommentar onsdagens politidrama.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Hurra for Mischa Barton