Lilli Bendriss:

Ble hentet av ambulanse

Søndag fikk TV-profilen store smerter.

STORE SMERTER: Lilli Bendriss avslører overfor Se og Hør at hun i helgen fikk store smerter og ble fraktet til legevakten i ambulanse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STORE SMERTER: Lilli Bendriss avslører overfor Se og Hør at hun i helgen fikk store smerter og ble fraktet til legevakten i ambulanse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Mandag fyller TV-profil Lilli Bendriss 76 år og skal ha en stor feiring sammen med vennene sine. Forberedelsene er i gang for fullt, men nå avslører 76-åringen overfor Se og Hør at hun bare dagen før ble fraktet til legevakten med ambulanse.

- Jeg fikk plutselig voldsomme magesmerter, som var så sterke at jeg måtte legge meg rett ut, forteller Bendriss, og legger til at hun tror hun må ha spist noe hun reagerte på.

- Sterk smertereaksjon

- Jeg fikk en veldig sterk smertereaksjon og litt pusteproblemer, og da ble de rundt meg nervøse, så de bestilte ambulanse og fikk meg på legevakten, forteller TV-profilen videre.

76-åringen legger imidlertid til at formen er god og påpeker at det blir bursdagsfeiring i kveld.

- Alle prøver var bra, og jeg kan opplyse mine TV-seere om at hjertet, lunger, mage, og alt - det er ikke noe galt, fortsetter Bendriss.

Da TV-profilen lå i ambulansen innrømmer hun at hun kjente på at det var dagen før bursdagen og at det føltes «idiotisk» at det skulle bli såpass dramatisk. Det var først og fremst de rundt henne som var nervøse, ifølge Bendriss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer