ULYKKESFUGL: Under innspillingen av «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» i Langesund i august fikk TV-profil Hasse Hope seg en skikkelig smell. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ULYKKESFUGL: Under innspillingen av «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» i Langesund i august fikk TV-profil Hasse Hope seg en skikkelig smell. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Hasse Hope:

Ble hentet av ambulanse

Tv-profilen skadet seg under tv-opptakene til «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» i august.

Publisert

TV-profil Hasse Hope (33) skadet seg under opptakene til «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» i Langesund 16. august. Ulykken skjedde da 33-åringen lå i vannet på en «blob», som er en pute i vannet, mens programleder Helene Olafsen (29) hoppet ned syv meter på motsatt side for å kaste Hope høyest mulig opp i lufta.

Saken ble først omtalt av VG.

- Det var jo ekkelt

Det var her det gikk galt for tv-profilen som forteller til avisa at han smalt hodet i vannet, og holdt på å besvime i etterkant. 33-åringen ble hentet av en båt, og forteller at det var enkelt for de andre å se at han var i ferd med å miste bevisstheten.

– Det er mulig at jeg hadde fått en liten hjernerystelse. Det var jo ekkelt. Jeg vet ikke om det hadde vært så ekkelt om dette hadde skjedd på en kompis-greie, men her var det mange faktorer som spilte inn – med TV-kameraer, en konkurranse og så videre. Og så skal man ikke tulle med hodeskader, forteller Hope til VG.

HOLDT PÅ Å BESVIME: TV-profil Hasse Hope ble undersøkt av ambulansepersonell etter at han falt og smalt hodet i vannet under opptakene til TV 2-programmet. Foto: NTB Scanpix
HOLDT PÅ Å BESVIME: TV-profil Hasse Hope ble undersøkt av ambulansepersonell etter at han falt og smalt hodet i vannet under opptakene til TV 2-programmet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilkalte ambulansen

Etterhvert ble også ambulansen tilkalt, og TV-profilen ble undersøkt av ambulansepersonellet. Ifølge 33-åringen ville de egentlig sende ham til legevakta for en nærmere sjekk, noe Hope ikke ønsket og han ble derfor sendt tilbake til hotellet.

Hope skal ha følt seg «ør» resten av kvelden og neste dag, men var likevel tilbake i TV-konkurransen dagen etter uhellet fant sted.

– Det var ikke aktuelt å gi seg, så jeg var tilbake dagen etter. Det kunne sikkert gått verre, men jeg er uansett glad for at jeg ble så godt tatt vare på av TV 2, sier 33-åringen til avisa.

Ikke så dramatisk

Til VG forteller presseansvarlig for «Senkveld med Helene og Stian» og «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» i TV 2, Unn Grethe Berge at hendelsen ikke var så dramatisk som den kan se ut som.

Hun forklarer hendelsesforløpet som hun har fått bekreftet av produksjonen, og forteller at Hasse fullførte konkurransen, men at han svelget mye vann som gjorde at han følte seg uvel.

Videre forteller Berge at produksjonens helseteam fulgte Hope umiddelbart opp, og at de ikke fant tegn til at noe var galt. De valgte likevel å kontakte ambulanse for å forsikre seg om at alt var bra med 33-åringen.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få kommentar fra Hasse Hope eller Unn Grethe Berge.

Ny vri

Hasse Hope er en av flere deltakere som er med i TV-konkurransen. Camp Senkveld har gjennom flere år vært et fast innslag i TV 2-programmet Senkveld, men i år bestemte Helene Olafsen og Stian Blipp (29) seg for å ta det hele til nye høyder.

Tidligere har de to programlederne kjempet sammen mot både vinterhelter og «Mesternes mester»-deltaker, men i høst leder de hvert sitt lag gjennom en rekke konkurranser. Det er to lag i konkurransen, laget fra øst som er ledet av Olafsen og laget fra vest som er ledet av Blipp.

Saken fortsetter nedenfor.

LAG ØST: Består av deltakerne Svein Østvik, Isabelle Ringnes, Freddy Dos Santos og Hasse Hope. Foto: Helene Kjærgaard Sviland/TV 2
LAG ØST: Består av deltakerne Svein Østvik, Isabelle Ringnes, Freddy Dos Santos og Hasse Hope. Foto: Helene Kjærgaard Sviland/TV 2 Vis mer

De to lagene skal for øvrig kjempe mot hverandre for å få svar på hvilken landsdel som er den ypperste.

Olafsens lag består av deltakerne Svein Østvik (58), Isabelle Ringnes (30), Freddy dos Santos (42) og Hasse Hope (33), og TV 2-programlederen har tidligere uttalt til Dagbladet at hun har troa på at laget kan gå helt til topps.

På den andre sida finner man Blipp sitt lag, og han har med seg Leif Einar «Lothepus» Lothe (49), Kristin Gjelsvik (32), Jan-Henrik Børslid (43) og Isabel Blanco (40) på laget sitt.

29-åringen la ikke skjul overfor Se og Hør at det er et stort press å representere en hel landsdel, men at han likevel ikke er i tvil om at han har et godt lag.

LAG VEST: Består av Leif Einar «Lothepus» Lothe, Kristin Gjelsvik, Jan-Henrik Børslid og Isabel Blanco. Foto: Helene Kjærgaard Sviland/TV 2
LAG VEST: Består av Leif Einar «Lothepus» Lothe, Kristin Gjelsvik, Jan-Henrik Børslid og Isabel Blanco. Foto: Helene Kjærgaard Sviland/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: «Ex on the Beach»-Therese skjulte sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer