SPIONERT PÅ: Ifølge FemaleFirst skal det ha blitt funnet overvåkningsutstyr på suiten til Paris i Dubai. Foto: All Over Press
SPIONERT PÅ: Ifølge FemaleFirst skal det ha blitt funnet overvåkningsutstyr på suiten til Paris i Dubai. Foto: All Over PressVis mer

Ble hemmelig overvåket

- Hun ble veldig nervøs

SEHER.NO: Paris Hilton (28) befinner seg for tiden i De Forente Arabiske Emirater, hvor hun filmer scener til sitt nyeste reality-show. Ifølge FemaleFirst skal stjernen nylig ha fått seg en uhyggelig overraskelse, da livvaktene tidligere denne uken fant overvåkningsutstyr på hotellrommet hennes.

Ifølge en kilde skal 28-åringen ha blitt lettere sjokkert over funnet.

- Den var en slags sender eller noe. Vi var ikke sikre på hva senderen plukket opp eller hvem opptakene ble sendt til. men det gjorde Paris svært nervøs, forteller han.

Hotellarvingen spiller for tiden inn sin tredje sesong av "My New Best Friend Forever" i Dubai, og har tidligere nektet på at hun har blitt advart mot å kun gå i bikini, til tross for at de er i et svært konservativt land.

Nå er imidlertid sikkerheten rundt den styrtrike blondinen hevet, slik at opptakene kan fortsette som normalt.

- Sikkerheten rundt Paris er nå økt betraktelig, og hotellpersonalet undersøker nå hvordan overvåkningsutstyret kan ha havnet på rommet hennes, forteller en kilde.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi er bare veldig gode venner